Πόλος έλξης ο Αντετοκούνμπο για Ιορδανούς και Κινέζους

Ημερομηνία:

Όπου και να πάει γίνεται… σεισμός! Ο λόγος φυσικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οποίος όπου βρεθεί και όπου σταθεί δέχεται τις επευφημίες και την αποθέωση των ανθρώπων που αγαπάνε το πραγματικό μπάσκετ. Όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Ο MVP του NBA αυτή τη φορά γνώρισε την αποθέωση στην Κίνα, εκεί όπου δίνει αυτή την περίοδο η Εθνική Ελλάδας τους τελευταίους της φιλικούς αγώνες εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Συγκεκριμένα, όταν μπήκαν για πρώτη φορά στο παρκέ οι διεθνείς μας για να κάνουν το ζέσταμά τους για το φιλικό με την Ιορδανία, οι παρευρισκόμενοι φίλαθλοι, η πλειοψηφία των οποίων ήταν Κινέζοι, άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «MVP, MVP».

Και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν ήταν λίγες οι φορές που οι φίλαθλοι επευφημούσαν τις προσπάθειες του Greek Freak. Όσον αφορά μετά το τέλος του αγώνα, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της Εθνικής Ιορδανίας ζήτησαν φωτογραφίες και αυτόγραφα από τον Γιάννη, ο οποίος με χαρά τους τα έδωσε.

Να σημειωθεί πως το ίδιο περιστατικό είχε γίνει και με τους παίκτες της Ουγγαρίας οι οποίοι είχαν βγάλει φωτογραφίες με τον Αντετοκούνμπο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Super League: Αλαφούζος και Μαρινάκης ισοψήφισαν στις...

Στις 15 Ιουλίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Η πολυαναμενόμενη…...

Διπλός ισχυρός σεισμός στη Βενεζουέλα μεγέθους 7,5...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα - Φόβοι ακόμα...

Super League: Αλαφούζος και Μαρινάκης ισοψήφισαν στις...

Στις 15 Ιουλίου θα γίνουν οι επαναληπτικές εκλογές. Η πολυαναμενόμενη…...

Διπλός ισχυρός σεισμός στη Βενεζουέλα μεγέθους 7,5...

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα - Φόβοι ακόμα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανάσα για τους οδηγούς στο Ρέθυμνο: Ανοίγουν σχολικές αυλές για δωρεάν στάθμευση!

Ανοικτοί για προσωρινή δωρεάν στάθμευση οχημάτων θα παραμένουν από...

Ρεκόρ ζέστης στην επιφάνεια των ωκεανών τον Ιούνιο, σχεδόν στους 21° Κελσίου

Ο τροπικός Ειρηνικός κατέγραψε έτσι το πιο θερμό πρώτο...

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Γυναίκα έπεσε από ταράτσα και σκοτώθηκε

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατάφερε να...