Σοκαριστική πτώση: αθλήτρια κατέγραψε πως γλίστρισε και έπεσε από καταρράκτη ύψους 15 μέτρων (Video)

Ημερομηνία:

Η Χέδερ Φρίζεν είναι αθλήτρια του βόλει στην Ιντιάνα των ΗΠΑ. Η Χέδερ επισκέφτηκε τη Χαβάη και θέλησε να γνωρίσει και τις ομορφιές της ενδοχώρας και όχι μόνο τις παραλίες της.

Σε ένα δάσος που περπατούσε συνάντησε έναν υψηλό καταρράκτη, άνω των 15 μέτρων. Η Χέδερ προχώρησε και έφτασε στο χείλος του. Δεν πρόσεξε όμως καλά τις πέτρες που γλίστραγαν και σε κλάσματα του δευτερολέπτου βρέθηκε στο κενό.

Η πτώση της καταγράφηκε από την κάμερα που είχε η Χέδερ στο κράνος της και είναι σοκαριστική. Χτυπάει σε πέτρες και βράχους κάποιοι από τους οποίους είναι αιχμηροί, μέχρι να πέσει στο νερό.

Από την πτώση η Χέδερ Φρίζεν απέκτησε 10 σπασμένα πλευρά, τραύμα στον πνεύμονα και αρκετά βαθιά κοψίματα.

Η παρέα της ενημέρωσε τις αρχές και σε 40 λεπτά η αθλήτρια του βόλευ μεταφέρονταν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται ατύχημα. «Μετά την πτώση μου έμαθα ότι πριν από εμένα υπήρχαν και άλλοι που έπεσαν από το ίδιο σημείο και πέθαναν και γνωρίζω ότι ο Θεός με έσωσε» είπε η Χέδερ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το «μεγα-μετρό» 22.000 χλμ. της Ευρώπης: Το...

Η Ευρώπη είναι υπεύθυνη για περίπου το 25% των...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...

Το «μεγα-μετρό» 22.000 χλμ. της Ευρώπης: Το...

Η Ευρώπη είναι υπεύθυνη για περίπου το 25% των...

Κρήτη: Τι βρέθηκε στο βαν του 58χρονου...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η μετάλλαξη του Αιγαίου: Νέοι κάτοικοι, τουρισμός και αγροτιά που χάνεται

Αιγαίο: Όταν τα νησιά εγκαταλείπουν τις «ρίζες» τους. Η παραδοσιακή...

Στο μικροσκόπιο οι παρενέργειες των φαρμάκων απώλειας βάρους

Οι πρόσφατες προειδοποιήσεις για παρενέργειες των αγωνιστών GLP-1 επαναφέρουν...

Λύση για την ισοτιμία πτυχίων 400.000 αποφοίτων των πρώην ΤΕΙ φέρνει ρύθμιση του υπ. Παιδείας

Η διαδικασία βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, όπως το ευρωπαϊκό...