Η Αποστολή του Ο.Φ.Ι. για Ιωνικό

Ημερομηνία:

Ανακοίνωσε αποστολή για Νίκαια ο  Γιάννης Μάγγος

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/10), με τη διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης επι κρητικού εδάφους, η προετοιμασία του Ο.Φ. Ιεράπετρας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (13/10) στις 16:00 με αντίπαλο τον Ιωνικό, για την 3η αγωνιστική της Football League.
Μετά το πέρας της προπόνησης ο τεχνικός των Κρητικών, Γιάννης Μάγγος ανακοίνωσε  την αποστολή για το παιχνίδι στη Νίκαια, η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Μοναδική απουσία για τον Μάγγο ο τραυματίας Χρυσοφάκης.

Ο Ο.Φ.Ι. έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς, μετά το 0-0 της πρεμιέρας με τον Ιάλυσο στη Ρόδο και την εντός έδρας νίκη με 2-1 απέναντι στη Νίκη Βόλου, όπου θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με ένα ακόμα στο ματς με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά την αποστολή του ΟΦΙ αποτελούν οι

Καραγκιολίδης, Ιβάν, Καραγιάννης, Αναστασόπουλος, Μπάμπης, Σέχου, Τζελέπης, Μάγκας, Βογιατζής, Σμίλτος, Χιντζίδης, Παπαδόπουλος, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Μηνάς, Ανυφαντάκης, Κατσικοκέρης, Μέμος.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Άνετα το «2 στα 2» η Εθνική...

Όλα κύλησαν ήρεμα και… ιδανικά για την Εθνική Ομάδα...

Δεύτερος στη Ζυρίχη ο Καραλής με άλμα...

Ο Ελληνας αθλητής κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό...

Άνετα το «2 στα 2» η Εθνική...

Όλα κύλησαν ήρεμα και… ιδανικά για την Εθνική Ομάδα...

Δεύτερος στη Ζυρίχη ο Καραλής με άλμα...

Ο Ελληνας αθλητής κατέλαβε τη 2η θέση στον τελικό...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Ο «Πατομπούκαλος», η βόμβα, τα κλειδιά και τα… βαράκια

Εξετάζεται το ενδεχόμενο εμπλοκής και δικαστικών στην υπόθεση της...

Μήνυμα Λευτέρη Αυγενάκη για την εκδήλωση μνήμης στο χωρίο Αβδελλά

Χθες, στον Αβδελλά πραγματοποιήθηκε εκδήλωση μνήμης για τα τραγικά...

Δήλωση Ν. Παπανδρέου για τα 51 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ

“Η 3η του Σεπτέμβρη δεν είναι απλώς μια ημερομηνία·...