Μπενζιά και Τοροσίδης στη διάθεση του Μαρτίνς – Ο Ελ Αραμπί στην Εθνική Μαρόκου

Ευχάριστα νέα για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είδε τον Γιασίν Μπενζιά να προπονείται για ακόμα μια μέρα σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ και ο Βασίλης Τοροσίδης επέστρεψε σε κανονικό πρόγραμμα, καθώς υποχώρησε το αιμάτωμα το οποίο τον ταλαιπωρούσε από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας μετά τον μυϊκό τραυματισμό του πριν από τον αγώνα με τον ΟΦΗ, με στόχο να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής με την Ξάνθη.

Σημαντικό νέο αποτελεί η κλήση του Ελ Αραμπί στην Εθνική Μαρόκου. Μάλιστα ασκήθηκε κριτική στον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για την απόφαση του να κρατάει ανενεργό τον επιθετικό του Ολυμπιακού, παρά τις καλές εμφανίσεις του.  Έτσι ο Ελ Αραμπί είναι και πάλι στην εθνική ομάδα μετά τις 28 Μαρτίου 2017 και το φιλικό ματς με την Τυνησία. Το Μαρόκο δίνει στις 15 και 19 Νοεμβρίου παιχνίδια με τη Μαυριτανία και το Μπουρουντί.

Επίσης, ο Φερνάντο Σάντος κάλεσε ακόμα μια φορά τους Σα, Σεμέδο και Ποντένσε στην Εθνική Πορτογαλίας για τα ματς του Νοεμβρίου με Λιθουανία και Λουξεμβούργο για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2020,

Τα σχόλια είναι κλειστά.