Τσέφεριν: «Ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθούν οι λίγκες, πρέπει να υπάρξουν πρωταθλητές» – Όμως, στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν παύλες και… αηδίες, άρα δεν ξέρουν τι τους γίνεται

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν. «Ακόμα κι αν δεν ολοκληρωθούν οι λίγκες, πρέπει να υπάρξουν πρωταθλητές», δήλωσε σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαίρου, αν και στην Ελλάδα κάποιοι θέλουν παύλες και… αηδίες. Αρα, τα ΜΜΕ με… άρωμα ΠΑΟΚ δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
«Είμαι αισιόδοξος και έχω πίστη για το ότι τα πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν. Ακόμα όμως και αν αυτό δεν καταστεί δυνατό, πρέπει οι λίγκες να ονομάσουν έναν πρωταθλητή» είπε ο Τσέφεριν στην Ekipa της Σλοβενίας. «Η Serie A θα τελειώσει, αν και σήμερα δεν μπορώ να υποσχεθώ ή να εγγυηθώ τίποτα, τα πάντα εξαρτώνται από την κυβέρνηση της κάθε χώρας».
«Το τι θα κάνει η Serie A δεν βρίσκεται στις αρμοδιότητες της UEFA, όμως μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο τις ζωές των ανθρώπων και ότι θα ακούσουμε τους πάντες έτσι ώστε να βρούμε τη σωστή λύση, αφού πρώτα μάς έχουν δώσει το ελεύθερο οι κυβερνήσεις» πρόσθεσε για την Serie A ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας και συνέχισε για την Premier League ξεκαθαρίζοντας πως. «Δεν βλέπω τον τρόπο που θα αφήσουμε την Λίβερπουλ χωρίς τίτλο». Οσον αφορά το Champions League. «Θα τελειώσει με τη δομή με την οποία ξεκίνησε».
Στα παραπάνω προσθέστε και ότι η FIFA θα ανακοινώσει την επ’ αόριστον επέκταση της αγωνιστικής περιόδου. Σκοπός της να δώσει τη δυνατότητα στα πρωταθλήματα των χωρών να ολοκληρωθούν κανονικά, όταν και όπου αυτό είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.