Όταν ο ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία στην ECA λόγω του οπλοφόρου Σαββίδη

Ημερομηνία:

Το γεγονός που αποτελεί την… αποθέωση της «εξυγίανσης» μας θύμισε ο ΠΑΟΚ με το αίτημά του στην Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών (ECA), να αποβάλει τον Ολυμπιακό από τις τάξεις της. Όλα δείχνουν ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν καταλάβει τη διαφορά μεταξύ Λοζάνης και Κοζάνης, με την πρώτη να είναι και επίκαιρη λόγω του CAS!

Τι εννοούμε; Άλλο το «ντου» του Σαββίδη με το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στις 10 Μαρτίου 2018, άλλη υπόθεση η εισήγηση της Σπανού στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας. Πάντως, ο ΠΑΟΚ έκανε κι ένα καλό. Μας θύμισε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του ιδιοκτήτη του για την οποία έχει τιμωρηθεί με τριετή απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο, όμως δεν έγινε η δίκη στην τακτική δικαιοσύνη, η οποία έχει πάρει ήδη τέσσερις αναβολές.

Παράλληλα, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης απέδειξαν ότι κρίνουν εξ ίδιων τα αλλότρια Η μοναδική ομάδα στην ιστορία της ECA που έχει «εκδιωχθεί» από τους κόλπους της είναι ο ΠΑΟΚ με την είσοδο του οπλοφόρου Σαββίδη στο γήπεδο.

Κατά τα άλλα η κίνηση του ΠΑΟΚ, που ζητεί και την αποβολή της Σουλούκου από την ECA, είναι μια κίνηση για εσωτερική κατανάλωση. Για να έχει η προπαγάνδα να γράφει! Άλλωστε, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!

Επειδή η εισήγηση της Σπανού έχει κριθεί από το CAS, μετά την καταγγελία του Παναθηναϊκού το 2015, ο ΠΑΟΚ δεν υπολογίζει ότι θα εκτεθεί; Δεν ξέρει ότι υπάρχει πιθανότητα να μπει στο αρχείο  της Επιτροπής Δεοντολογίας, καθώς η εισήγηση από την απόφαση απέχουν όσο η μέρα με τη νύχτα.

www.gavros.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πώς να διαλέξεις επάγγελμα – Οι βασικοί...

Η “χρυσή” ισορροπία ανάμεσα στο “θέλω”, το “μπορώ” και...

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον ΟΦΗ...

Από τον Ηρακλειώτη μουσικό Δημήτρη Ζωγραφάκη. Λιγότερο από δύο εβδομάδες...

Πώς να διαλέξεις επάγγελμα – Οι βασικοί...

Η “χρυσή” ισορροπία ανάμεσα στο “θέλω”, το “μπορώ” και...

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον ΟΦΗ...

Από τον Ηρακλειώτη μουσικό Δημήτρη Ζωγραφάκη. Λιγότερο από δύο εβδομάδες...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πυρετώδης προετοιμασίες για το πρόγραμμα «Κρήτη Ευρωπαϊκή Περιφέρεια Γαστρονομίας 2026»

Στόχος η ανάδειξη της Κρητικής Διατροφής. Δυναμική θα είναι η...

Φαράγγι Σαμαριάς: Εντυπωσιακή αρχή με 1.251 επισκέπτες

Σήμερα, ξεκίνησε να λειτουργεί το Φαράγγι της Σαμαριάς για...

Καρκίνος του δέρματος: Εκστρατεία ενημέρωσης από την ΕΔΑΕ με δωρεάν εξετάσεις

Αυξάνονται τα νέα περιστατικά καρκίνου του δέρματος και η...