Αυγενάκης από Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου: «Τα Dirt Games είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου»

Ημερομηνία:

Το Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε χθες, Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2020, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνομίλησε με οδηγούς αγώνων, μηχανικούς και τεχνικά επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης συνοδήγησε με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing Dirt Games, Γιώργο Ζυμαρίδη.

Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.

Το Διαδρομιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων.

Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλα και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Ψυχή, πάθος και...

Με εμφάνιση υψηλής αγωνιστικής έντασης και ψυχικής ανθεκτικότητας, ο...

Σήμερα η μεγάλη μέρα του ΟΦΗ για...

Με φόντο μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου...

Λεβαδειακός – ΟΦΗ 0-1: Ψυχή, πάθος και...

Με εμφάνιση υψηλής αγωνιστικής έντασης και ψυχικής ανθεκτικότητας, ο...

Σήμερα η μεγάλη μέρα του ΟΦΗ για...

Με φόντο μια ιστορική πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο: Έξω από τη Βουλή τα τρακτέρ, οι αγρότες θα διανυκτερεύσουν στο Σύνταγμα

Οι διαμαρτυρόμενοι ζητούν μέτρα για το κόστος παραγωγής, αναπλήρωση...

Τσικνοπέμπτη στην Ιερά Μητρόπολη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου

12 Φεβρουαρίου 2026 Γεμάτη με ωραίες συναντήσεις ήταν η Τσικνοπέμπτη...

Το Ρέθυμνο τσίκνισε παραδοσιακά!

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες το Ρέθυμνο και φέτος...