Η Περιφέρεια στο στόχαστρο Κουράκη

Ημερομηνία:

Τα πράγματα είναι λίγο απλά με τον Γιάννη τον Κουράκη. Ο πρόεδρος της ΠΕΔ και πρώην δήμαρχος Ηρακλείου είναι αποφασισμένος να κάνει το μεγάλο βήμα και σε 2 χρόνια από τώρα να διεκδικήσει την Περιφέρεια από το Σταύρο Αρναουτάκη.

Την προηγούμενη φορά έκανε “πίσω” ενώ είχε συμφωνήσει με τον Μητσοτάκη να αποτελέσει τον αντίπαλο πόλο, καθώς έπεσε στη παγίδα του Αρναουτάκη και της Φώφης που είπαν ότι θα τον στηρίξουν στο δήμο Ηρακλείου, κάτι που εκ του αποτελέσματος δεν το έκαναν… Έτσι ο Κουράκης που κάνει δουλειά την περίοδο αυτή με τους δημάρχους όλης της Κρήτης… “ετοιμάζεται”. Ναι μεν ο ίδιος κρατάει τα χαρτιά του κλειστά όμως όλα δείχνουν ότι θα πάει σε “μετωπική” με τον Σταύρο.

Μαζί του δεν θα είναι μόνο πρόσωπα από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και πολλοί από το πρώην ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν αξιοποιηθεί από τον Αρναουτάκη όλα αυτά τα χρόνια αλλά και αυτοδιοικητικοί που ξέρουν ότι με τον Αρναουτάκη δεν μπορούν να κάνουν “χωριό”.

Αν σκεφτείτε υπάρχουν πολλοί δήμαρχοι εν ενεργεία αλλά και από τη πλευρά της αντιπολίτευσης που θα πάνε μαζί του καθώς φαντάζει ο μοναδικός που μπορεί να εκθρονίσει τον Αρναουτάκη στην Περιφέρεια. Και ο Κουράκης κάθε άλλο παρά αουτσάιντερ φαντάζει στη μάχη αυτή!

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έβαλαν «άριστα» οι Γερμανοί γευσιγνώστες ελαιολάδου

Αποστολή από 22 άτομα βρέθηκε στην Κρήτη, εμβαθύνοντας στην...

Βορίζια: Μια «ανάσα» από τις κρυψώνες –...

Όλο και πιο κοντά στα όπλα της φονικής συμπλοκής...

Έβαλαν «άριστα» οι Γερμανοί γευσιγνώστες ελαιολάδου

Αποστολή από 22 άτομα βρέθηκε στην Κρήτη, εμβαθύνοντας στην...

Βορίζια: Μια «ανάσα» από τις κρυψώνες –...

Όλο και πιο κοντά στα όπλα της φονικής συμπλοκής...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΑΑΔΕ: Όλα όσα αλλάζουν στις συναλλαγές με IRIS από την 1η Δεκεμβρίου

H ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σε εφαρμογή τίθεται...

Άμεση έκδοση σύνταξης – Ψηφιοποιήθηκαν τα ένσημα 6.000 ασφαλισμένων

Το έργο της ψηφιοποίησης του ασφαλιστικού ιστορικού των πέντε...

Στεγαστικό: Έρχεται νέο πρόγραμμα για την ανακαίνιση και την ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Ποιες άλλες παρεμβάσεις εξετάζονται. Με στόχο την αντιμετώπιση του στεγαστικού...

ΕΟΠΥΥ: Απάτη 12 εκατ. ευρώ με παράνομες συνταγογραφήσεις

Πρόστιμα σε 32 ιατρούς και 62 φαρμακεία. Σε εξέλιξη βρίσκονται...