Ηράκλειο: Αστυνομικοί «πολιόρκησαν» γυμναστήριο που λειτουργούσε σαν «κρυφό σχολείο»

Ημερομηνία:

Ασύλληπτες καταστάσεις εκτυλίχθηκαν χθες σε χωριό της ενδοχώρας στο Ηράκλειο όπου αστυνομικές δυνάμεις κύκλωσαν γυμναστήριο που φέρεται να λειτουργούσε κόντρα στο lock down.

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που συμμετείχαν στην επιχείρηση φέρεται να είχαν ακριβείς πληροφορίες παρά το γεγονός ότι δεν είχαν οπτική πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο καθώς τα τζάμια ήταν καλυμμένα με χαρτόκουτες και τα φώτα σβηστά.

Ήξεραν ότι μέσα στο γυμναστήριο υπάρχουν άτομα, τα οποία καλούσαν διαρκώς να εξέλθουν σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρούσαν στο άνοιγμα της εισόδου με την συνδρομή δικαστικού και κλειδαρά. Παρά τις συνεχείς προτροπές των αστυνομικών, στο εσωτερικό του γυμναστηρίου δεν φαινόταν ίχνος ζωής. Μόνο το απόλυτο σκοτάδι και ησυχία. Αστυνομικοί προσέγγισαν το οίκημα και από την πίσω πλευρά (υπάρχει ανοιχτός χώρος), ελέγχοντας με τους φακούς αν υπάρχει κάποια κίνηση. Και πάλι όμως δεν φαινόταν τίποτα. Παρ’ όλα αυτά επέμεναν να καλούν όσους βρίσκονταν μέσα, να ανοίξουν την πόρτα και να …υπομείνουν τη βάσανο των (τσουχτερών) προστίμων, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχαν σκοπό να αποχωρήσουν άπρακτοι.

Οι πληροφορίες τους ήταν καραντί και οι διαταγές ρητές. Ή θα έβγαιναν εκείνοι μόνοι τους ή θα έμπαιναν με κλειδαρά οι αστυνομικοί. Τελικά αφού είδαν και απόειδαν, συνειδητοποιώντας ότι ουδεμία χάρη είχε να συνεχίσουν να παίζουν το «κλέφτες και αστυνόμοι», ο υπεύθυνος του γυμναστηρίου και πέντε ακόμα άτομα άνοιξαν την πόρτα και ήρθαν τετ-α-τετ με τους αστυνομικούς που τους υποδέχθηκαν δεόντως με την επιβολή αυστηρότατων προστίμων. Τέτοιων προστίμων που «σφίγγουν» το στομάχι και ας πήγαν εκείνοι να σφίξουν μπράτσα και κοιλιακούς.

cretalive.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Ξεκάθαρο μήνυμα για την προστασία του Μνημείου...

Σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, απηύθυνε ο Δήμαρχος...

Ηράκλειο:Τα λογοτεχνικά και φιλολογικά βιβλία Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα...

Περισσότερα από 3.000 βιβλία η σημαντική δωρεά για την...

Ηράκλειο:Ξεκάθαρο μήνυμα για την προστασία του Μνημείου...

Σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, απηύθυνε ο Δήμαρχος...

Ηράκλειο:Τα λογοτεχνικά και φιλολογικά βιβλία Μαρίνας Λαμπράκη-Πλάκα...

Περισσότερα από 3.000 βιβλία η σημαντική δωρεά για την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καύσωνας στο αυτοκίνητο; Αυτό είναι το viral κόλπο που θα το δροσίζει αμέσως

Καλοκαίρι στην Ελλάδα σημαίνει ήλιος, θάλασσα… και αυτοκίνητο-σάουνα, αν...

Χούθι: Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα

Η επίθεση έγινε με «δύο drones, πέντε βαλλιστικούς πυραύλους...

Ρέθυμνο:Μνημόσυνο για το μακαριστό Πρωτοπρεσβύτερο Εμμανουήλ Καβρουλάκη

ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΩΘΙΕΡΕΩΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΒΡΟΥΛΑΚΗ Εξεδήμησεν εις Κύριον, στην Αθήνα,...

Ηράκλειο : Η πρώτη δράση για στειρώσεις δεσποζόμενων ζώων (σκυλιά-γάτες) του Δήμου ΑΡΧΑΝΏΝ-ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

Εκστρατεία ενημέρωσης για τη στείρωση ζώων Εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης...