Τηλεφωνική επικοινωνία Ηγουμενίδη με τον χρυσό πρωταθλητή Ευρώπης Μανώλη Στεφανουδάκη

Ημερομηνία:

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον χρυσό πρωταθλητή Ευρώπης Μανώλη Στεφανουδάκη είχε σήμερα ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια και την σημασία της κατάκτησης του χρυσού μεταλλίου τόσο από τον ίδιο τον Στεφανουδάκη όσο και από τον επίσης αξιέπαινο αθλητή από την Κρήτη Γιώργο Κωστάκη.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης εξήρε την προσπάθεια των δύο αθλητών και τόνισε τη σημασία της διάκρισης στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στίβου ΑμεΑ – «διάκριση που γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον, αλλά και αποτέλεσμα μιας συστηματικής και ακούραστης πορείας με ακλόνητη την πίστη στις δυνάμεις σας», όπως σημείωσε ο βουλευτής Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι ο Νίκος Ηγουμενίδης είχε τη χαρά να επισκεφθεί πριν λίγες μέρες τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Γονέων & Φίλων Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον» στην Φανερωμένη όπου συνάντησε τον Μανώλη Στεφανουδάκη με τον οποίο συζήτησαν από κοντά τα θέματα των ΑμεΑ και τα κεντρικά ζητήματα του Συλλόγου.

Επισυνάπτεται φωτογραφία από την πρόσφατη συνάντηση Νίκου Ηγουμενίδη και Μανώλη Στεφανουδάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις...

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», οι...

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...

Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις...

Τα στοιχεία δείχνουν ότι στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης», οι...

Αναβαθμίζονται οι φοιτητικές εστίες και στην Κρήτη...

12 φοιτητικές εστίες σε όλη την χώρα ανανεώνονται με...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Καλημέρα.Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.Να τα πούμε;

Τα κρητικά κάλαντα της Πρωτοχρονιάς που παραδοσιακά τραγουδιούνται από...

Πώς η κλιματική αλλαγή επηρεάζει εγκύους και βρέφη – Τι λένε οι επιστήμονες

Οι έγκυες γυναίκες και τα νεογνά βρίσκονται στην πρώτη...