Πρόεδρος Ξενοδόχων: «Μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο» – «Η Μύκονος ήταν το πρώτο καμπανάκι»

Ημερομηνία:

«Εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα και δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός»
«Το παράδειγμα της Μυκόνου ξεκάθαρα δείχνει ότι είμαστε σε δεύτερη σεζόν Covid. Όπου δεν τηρούνται τα μέτρα κινδυνεύει η τοπική οικονομία με ό,τι αυτό συνεπάγεται». Αυτό τονίζει σε δήλωση του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος και υπογραμμίζει: «Ανησυχία υπάρχει, όπως έχω πει πριν από δύο μήνες, τα επιδημιολογικά δεδομένα κρίνουν και την εξέλιξη της σεζόν».

Προς το παρόν η χώρα είναι σε καλύτερα επίπεδα από 2020 τονίζει ο κύριος Τάσιος, ωστόσο σημειώνει ότι η Μύκονος ήταν το πρώτο καμπανάκι, εάν δεν τηρηθούν τα μέτρα σχολαστικά και δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός, μπορεί να μην έχουμε σεζόν μετά τον Αύγουστο.

Εστιάζοντας στις ακυρώσεις στο νησί των ανέμων, ο πρόεδρος της ΠΟΞ κάνει λόγο για λογικές ακυρώσεις που προέρχονται από Έλληνες και ξένους, όπως εξηγεί.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για...

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις άνεργες γυναίκες, καθώς και σε...

Από τη Σητεία ως το Μαρόκο –...

Υψηλές πληρότητες για πολλούς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της...

ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 37 εκατ. ευρώ για...

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις άνεργες γυναίκες, καθώς και σε...

Από τη Σητεία ως το Μαρόκο –...

Υψηλές πληρότητες για πολλούς προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού της...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Θετική γνωμοδότηση για δύο μεγάλες τουριστικές επενδύσεις σε Λασίθι και Ηράκλειο

Υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος Νίκου Ξυλούρη συνεδρίασε...