Βγαίνει μπροστά η οικ. Βαρδινογιάννη για τις πυρκαγιές

Ημερομηνία:

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη βγαίνει μπροστά και προσφέρει πολύτιμη βοήθεια εν μέσω των φονικών πυρκαγιών που πλήττουν την χώρα.

Η Ελλάδα πλήττεται από φονικές πυρκαγιές σε πάρα πολλά σημεία και είναι πολλοί αυτοί που βγαίνουν μπροστά, προκειμένου να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο.

Το ίδιο κάνει και η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με την Μαριάννα να ενημερώνει για τις ενέργειες που θα γίνουν και να καλεί όλο τον κόσμο να συμβάλει στις προσπάθειες αυτές.

Αναλυτικά:

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές για ολόκληρη την χώρα θα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να στηρίξουμε με οποίο τρόπο μπορούμε τον τόπο μας, ο καθένας με όποιον τρόπο μπορεί. Η σκέψη και οι προσευχές όλων μας είναι στο πλευρό των πυρόπληκτων, των πυροσβεστών, των εθελοντών και όλων όσων πλήττονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Τόσο το Ίδρυμα μας, όσο και η ΕΛΠΙΔΑ στέλνουν νερό, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροσβέστες που με ηρωισμό και αυτοθυσία αγωνίζονται απέναντι στις φλόγες. Το ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διαθέτει δωμάτια για τους πυρόπληκτους που έχουν χάσει τα σπίτια τους. Ας ενωθούμε όλοι απέναντι σε αυτή την μεγάλη τραγωδία για ολόκληρη την χώρα μας.

Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».https://www.galanolefko.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αγρότες: Φουντώνει η οργή τους – «Λάδι...

Η μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ είναι μια νέα...

Με 159 «Ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για...

Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων...

Αγρότες: Φουντώνει η οργή τους – «Λάδι...

Η μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ στην ΑΑΔΕ είναι μια νέα...

Με 159 «Ναι» υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για...

Η τροπολογία με τις ρυθμίσεις για τις οφειλές δανείων...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 20 Δεκεμβρίου: Τιμάται ο Άγιος της Εκκλησίας που κατασπάραξαν τα λιοντάρια

Σήμερα, Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη»

Για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό, αλλά και για την τοπική...

Plaza Beach House: Γιορτές με Θέα το Κρητικό Πέλαγος

Στην άκρη της γραφικής πόλης του Ρεθύμνου, εκεί όπου...