Πρωταγωνίστρια η Ελλάδα στα «Όσκαρ» του παγκόσμιου τουρισμού

Ημερομηνία:

Πρωταγωνίστησε η Ελλάδα στα World Travel Awards ή αλλιώς τα «Όσκαρ» του τουρισμού παγκοσμίως, όπου σήμερα ανακοινώθηκαν οι διακρίσεις.

Συγκεκριμένα, ξεχωρίζει η ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου ευρωπαϊκού προορισμού για το 2021, αλλά και του υπουργείου Τουρισμού/ EOT ως του καλύτερoυ τουριστικού οργανισμού στον κόσμο.

Την ίδια στιγμή, στα World Travel Awards, η Περιφέρεια Αττικής αναδείχτηκε καλύτερος παραθαλάσσιος μητροπολιτικός προορισμός στον κόσμο, αλλά και στην Ευρώπη.

«Ο ΕΟΤ αναδείχθηκε κορυφαίος Οργανισμός Τουρισμού στον κόσμο για το 2021 από το World Travel Awards. Μια μεγάλη διάκριση για τον Οργανισμό και τα στελέχη του στην Ελλάδα και το εξωτερικό», τονίζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης.

Ο κ. Φραγκάκης τόνισε πως πρόκειται για μια διεθνή αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας όλου του τουριστικού κλάδου στη χώρα μας για ανάκαμψη και ανάπτυξή του, μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, με την ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού στην Ευρώπη.

Στον ίδιο θεσμό, πολλά ήταν και τα ελληνικά ξενοδοχεία που βραβεύτηκαν – ενδεικτικό της ισχύος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στο παγκόσμιο τουριστικό στερέωμα.

Ο θεσμός του WTA ξεκίνησε το 1993 και κάθε χρόνο επιβραβεύει τους κορυφαίους της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο...

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά...

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο...

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Κεραμέως: Τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας μετά...

Δέκα «απλές παραδοχές και απτές αλήθειες» για το νομοσχέδιο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Κρήτη: Γεμάτα αεροπλάνα, «άδεια» πορτοφόλια και τον Ιούλιο – Υποφέρει η τοπική αγορά

Μια εικόνα γεμάτη αντιφάσεις, συνθέτει το σκηνικό της φετινής...

ΒΟΑΚ: Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις στο Ρέθυμνο – «Να ακυρωθεί η νέα χάραξη» ζητούν οι κάτοικοι

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στο Ανατολικό Ρέθυμνο για τη νέα...

«Σύνδρομο κινητού»: Αδυναμία στα χέρια και θολή όραση, αναγνωρίζετε τα συμπτώματα;

Οι ηλεκτρονικές συσκευές επηρεάζουν το ανθρώπινο σώμα με τρόπους...

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...