Ρέθυμνο: Έκανε φασαρία στο αστυνομικό τμήμα για το… δικαίωμα του να μη φορά μάσκα

Ημερομηνία:

Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να εξυπηρετηθεί και πήρε πρόστιμο.

Ο λόγος για έναν πολίτη στο Ρέθυμνο ο οποίος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να διεκπεραιώσει προσωπική του υπόθεση. Όμως, ενώ εισήλθε σε εσωτερικό χώρο και μάλιστα αστυνομικού τμήματος, δεν φορούσε την απαραίτητη από το νόμο μάσκα προστασίας ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού.

Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το cretapost.gr, προέβησαν σε αλλεπάλληλες συστάσεις στην προσπάθειά τους να πείσουν τον άνδρα να φορέσει μάσκα για την προστασία όλων των παριστάμενων αλλά και επειδή… δεν γίνεται να παραβιάζεται ο νόμος μέσα σε αστυνομικό τμήμα.

Όλες οι προσπάθειες απεδείχθησαν μάταιες και αφού έπεσαν στο κενό οι αστυνομικοί έκοψαν το σχετικό πρόστιμο των 300 ευρώ στον πολίτη του Ρεθύμνου.

Συνολικά το τελευταίο 24ώρο διεξήχθησαν 1.763 έλεγχοι σε όλη την Κρήτη και διαπιστώθηκαν έξι παραβάσεις.

Αναλυτικά έχουν ως εξής:

Στο Ηράκλειο δόθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε έναν πεζό ο οποίος βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο όπου υπήρχε συνωστιμός καθώς και σε έναν πολίτη που βρίσκονταν εντός του ΚΤΕΛ Ηρακλείου.

Στα Χανιά δόθηκαν πρόστιμα σε έναν υπάλληλο μπαρ καθώς και στον ιδιοκτήτη του μπαρ (πρόστιμο 500 ευρώ) επειδή επίτρεψε στον υπάλληλο να εργάζεται σε εσωτερικό χώρο χωρίς να φορά την απαραίτητη μάσκα προστασίας.

Τέλος, δόθηκε πρόστιμο ύψους 500 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας επειδή είχε σταχτοδοχεία πάνω στα τραπέζια, γεγονός που αντίκειται και αποτελεί ευθεία παραβίαστη του αντικαπνιστικού νόμου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών από την...

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της αντιπυρικής περιόδου, αλλά...

Επιστημονική συνεργασία Δήμου Ρεθύμνης και ΕΛΜΠΕΠΑ για...

Οι κίνδυνοι οι οποίοι απορρέουν από την...

Ρέθυμνο:Εργασίες καθαρισμού τάφρων και πρανών από την...

Σας γνωρίζουμε ότι, λόγω της αντιπυρικής περιόδου, αλλά...

Επιστημονική συνεργασία Δήμου Ρεθύμνης και ΕΛΜΠΕΠΑ για...

Οι κίνδυνοι οι οποίοι απορρέουν από την...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έναρξη της περιόδου δακοκτονίας έτους 2025 στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Εν όψει της έναρξης περιόδου δακοκτονίας έτους 2025, από...

Χανιά:Επιμορφωτική ημερίδα «Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί Οι εκπαιδευτικοί σε δράση»

«Χτίζοντας Κοινότητες Μάθησης-Μαθαίνοντας Μαζί: Οι εκπαιδευτικοί σε δράση» Με ιδιαίτερη...

Ηράκλειο:Δήλωση της Μαρίας Καναβάκη για την απένταξη του ΠΣΚΗ

Για την απένταξη του ΠΣΚΗ η Δημοτική Παράταξη «ΗΡΑΚΛΕΙΟ...