Φονικό στην Καβάλα: Σκότωσε το παιδί του με σκάγια για πουλιά – Αυτοπυρπολήθηκε δύο φορές

Ημερομηνία:

Συγκλονίζουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης των θυμάτων και του δράστη στο χθεσινό διπλό φονικό στο χωριό Λεκάνη της Καβάλας.
Σοκάρουν τα νέα στοιχεία σχετικά με την φρικιαστική γυναικοκτονία και παιδοκτονία στην Καβάλα.

Η φρικτή διπλή δολοφονία θα μείνει ανεξίτηλη στις μνήμες των κατοίκων της Λεκάνης, καθώς τα όσα συνέβησαν στο μικρό χωριό της Καβάλας δεν το χωράει ανθρώπινος νους.

Όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν ανατριχίλα. Ο 56χρονος, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, αποφάσισε να σκοτώσει το μωρό μπροστά στα μάτια του και έπειτα να στρέψει την καραμπίνα στην 31χρονη μητέρα, προτού βάλει τέλος στη ζωή του.

Η ιατροδικαστική εξέταση της 31χρονης γυναίκας, του έντεκα μηνών μωρού και του 56χρονου κτηνοτρόφου ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι και φέρνει στο φως τις τελευταίες τραγικές στιγμές των θυμάτων και του δράστη.

Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής της υπόθεσης, Νίκος Κιφνίδης, στη Voria.gr, η συγκεκριμένη υπόθεση ήταν πολύ σκληρή και ιδίως η ιατροδικαστική εξέταση του μόλις 11 μηνών Στέλιου. Ο δράστης φέρεται αρχικά να πυροβόλησε το μωρό, το οποίο είχε τοποθετήσει στο έδαφος, πισώπλατα και αριστερά, μπροστά στα μάτια της έντρομης μητέρας του. Το μωρό πυροβόλησε ο δράστης με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μικρού Στέλιου ήταν ακαριαίος.

Την σκότωσε με σκάγια για αγριογούρουνα
Στη συνέχεια, ο δράστης ξαναγέμισε το όπλο του και αυτή τη φορά με δράμια, δηλαδή σκάγια που σκοτώνουν αγριογούρουνα, και πυροβόλησε πάλι πισώπλατα την πρώην σύντροφό του, την Άννα. Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς τρυπήθηκαν τα πνευμόνια, η καρδιά της και μέρος του συκωτιού της, ουσιαστικά δηλαδή καταστράφηκε όλη η στομαχική της κοιλότητα.

Όταν τελικά ο 56χρονος δράστης έστρεψε το όπλο στην καρδιά του, η πρώτη του προσπάθεια να αυτοκτονήσει απέτυχε, καθώς φαίνεται πως γλίστρησε το όπλο από τα χέρια του. Ο 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε πρώτα λοξά, από τα δεξιά προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να σπάσει μερικά πλευρά του, χωρίς όμως να προκαλέσει τον θάνατό του. Ο δράστης τότε έβαλε νέα σφαίρα στο όπλο και αυτήν τη φορά έβαλε στο στόμα του την κάννη και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο, καθώς κατακερμάτισε τον εγκέφαλό του.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Βάσεις 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις – Άνοδος...

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και των στατιστικών των...

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από...

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...

Βάσεις 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις – Άνοδος...

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών και των στατιστικών των...

Τέλος οι απλές αποδείξεις στα βενζινάδικα από...

Μόνο τιμολόγια με ΑΦΜ πελάτη. Στον καθορισμό πρόσθετων ενδείξεων οι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΕΛΜΕΠΑ: Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας η Αθηνά Πατελάρου

Η καθηγήτρια και πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής εξελέγη στη...

Ηράκλειο: Κατέληξε η γυναίκα που τραυματίστηκε από πυροβολισμό στο σκοπευτήριο Μαλεβιζίου

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, η γυναίκα υπέκυψε...

Με τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου συναντήθηκε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη

Την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο...