Νέα παράταση έως 7 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης

Ημερομηνία:

Νέα παράταση έως 7 Ιουλίου για την υποβολή αιτήσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης (υπομέτρο 4.1, δράση 4.1.5)

Με απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης, δόθηκε παράταση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2022.
Συγκεκριμένα, στο Μέτρο 4 «Επενδύσεις σε υλικά στοιχεία του ενεργητικού», Υπομέτρο 4.1 «Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις» και Δράση 4.1.5 για την «Υλοποίηση επενδύσεων με στόχο την ανθεκτικότητα, τη βιωσιμότητα και την ψηφιακή οικονομική ανάκαμψη των γεωργικών εκμεταλλεύσεων» – Σχέδια βελτίωσης.
Η νέα προθεσμία υποβολής είναι η 7η Ιουλίου και ώρα 13:00.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενταχθούν, στη Δράση 4.1.5 πρέπει να υποβάλλουν (οριστικοποιήσουν) μία αίτηση στήριξης ηλεκτρονικά, μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr.
Μετά την παρέλευση της καταληκτικής ημερομηνίας και ώρας υποβολής (οριστικοποίησης) δεν είναι δυνατή η οριστικοποίηση της αίτησης με συνέπεια αυτή να μην αξιολογείται.

Αιτήσεις από-οριστικοποίησης αιτήσεων θα γίνονται δεκτές μέχρι και 48 ώρες πριν από την λήξη τη προθεσμίας υποβολής, ύστερα από υποβολή αιτήματος στην τεχνική υποστήριξη (helpdesk) του ΠΣΚΕ, εντός της εφαρμογής ependyseis.gr.

Υπενθυμίζουμε ότι στόχος της Δράσης 4.1.5 είναι η επίτευξη ανθεκτικής, βιώσιμης και ψηφιακής οικονομικής ανάκαμψης των γεωργικών εκμεταλλεύσεων, ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις υφιστάμενες αλλά και τυχόν μελλοντικές συνέπειες της πανδημίας ή όποιου άλλου κινδύνου προκύψει.
Η Δημόσια Δαπάνη της πρόσκλησης ανέρχεται σε 180.000.000 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ). Το ανωτέρω ποσό κατανέμεται στις Περιφέρειες της χώρας, σύμφωνα με τον επόμενο πίνακα. Μετά την αξιολόγηση των αιτημάτων πληρωμής θα κατανεμηθεί επιπλέον ποσό 50.000.000 ευρώ ως υπερδέσμευση έτσι ώστε η συνολική δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης να ανέλθει στα 230.000.000 ευρώ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεταναστευτικό: Καθημερινές οι επιχειρήσεις του Λιμενικού, γιγαντώνεται...

Ασταμάτητες οι καραβιές: Σχεδόν 550 μετανάστες μόνο τις τελευταίες...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης...

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...

Μεταναστευτικό: Καθημερινές οι επιχειρήσεις του Λιμενικού, γιγαντώνεται...

Ασταμάτητες οι καραβιές: Σχεδόν 550 μετανάστες μόνο τις τελευταίες...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης...

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεταναστευτικό: Καθημερινές οι επιχειρήσεις του Λιμενικού, γιγαντώνεται το πρόβλημα στη νότια Κρήτη

Ασταμάτητες οι καραβιές: Σχεδόν 550 μετανάστες μόνο τις τελευταίες...

ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 11 Μαΐου

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή...

Τι αποκαλύπτει γενετική μελέτη για την προέλευση της Covid

Νέα ανάλυση για τον ιό της Covid ενισχύει το...