Πανικός σε πτήση – Μεθυσμένος επιβάτης επιτέθηκε σε αεροσυνοδό

Ημερομηνία:

Πανικός σε πτήση της Emirates όταν ένας μεθυσμένος επιβάτης επιχείρησε να ρίξει κουτουλιά σε αεροσυνοδό σε πτήση από το Ντουμπάι.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν μεθυσμένος όταν έγινε βίαιος στο τμήμα της business class του αεροσκάφους της Emirates από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προς το Ισλαμαμπάντ του Πακιστάν, το βράδυ της Κυριακής.

Το πλήρωμα καμπίνας στην πτήση EK614 προσπάθησε να συγκρατήσει τον θορυβώδη επιβάτη. Όμως το βίντεο δείχνει πώς χτύπησε με το κεφάλι έναν από τους άνδρες του πληρώματος, προτού τον καθηλώσουν.

Στη συνέχεια, μια αεροσυνοδός έτρεξε με ένα ζευγάρι μαύρα καλώδια έκτακτης ανάγκης -τα οποία φυλάσσονται στο αεροσκάφος για τον χειρισμό απείθαρχων επιβατών- για να του περάσει χειροπέδες.

Τι συνέβη;

Ο άνδρας φέρεται να ήταν ακινητοποιημένος σε κάθισμα μέχρι την προσγείωση του Boeing 777, περίπου στις 1:20 π.μ. τοπική ώρα. Στη συνέχεια επιβιβάστηκε η αστυνομία του πακιστανικού αεροδρομίου για να τον συλλάβει, αναφέρει η Daily Mail.

Οι συνεπιβάτες δήλωσαν ότι ήταν «τρομοκρατημένοι» από το αμόκ και απέφευγαν να περνούν δίπλα από τον ιπτάμενο υπό τον φόβο ότι θα μπορούσε να τους επιτεθεί.

Ένας από αυτούς είπε: «Ο μεθυσμένος τύπος ήταν εξαιρετικά βίαιος. Το πλήρωμα της Emirates τον συγκράτησε και του πέρασε χειροπέδες, αλλά νομίζω ότι οι Αρχές του Πακιστάν τον άφησαν να φύγει, καθώς είχε καλές διασυνδέσεις».

Δείτε το βίντεο:

Έκαναν σεξ στον «αέρα» – Η στιγμή που τους έκανε τσακωτούς αεροσυνοδός

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Γήρανση του εγκεφάλου: Οι «χρυσές» καθημερινές συνήθειες...

Τι προτείνει νευρολόγος για τη διατήρηση της υγείας του...

Μυθιστόρημα υποψήφιο για Γκονκούρ ήταν «σχεδόν εξ...

Ο συγγραφέας Τελισόν Ορελιέν μένει εκτός των υποψηφιοτήτων του...

Γήρανση του εγκεφάλου: Οι «χρυσές» καθημερινές συνήθειες...

Τι προτείνει νευρολόγος για τη διατήρηση της υγείας του...

Μυθιστόρημα υποψήφιο για Γκονκούρ ήταν «σχεδόν εξ...

Ο συγγραφέας Τελισόν Ορελιέν μένει εκτός των υποψηφιοτήτων του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Έρευνα-καμπανάκι: Η ζάχαρη μαζί με αντιβιοτικά μπορεί να ανοίξει τον δρόμο σε επικίνδυνες λοιμώξεις

Η κατανάλωση ζάχαρης κατά τη διάρκεια θεραπείας με αντιβιοτικά...

Ηράκλειο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν την Κυριακή για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης – Οι ώρες και οι εναλλακτικές διαδρομές

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου...

Γήρανση του εγκεφάλου: Οι «χρυσές» καθημερινές συνήθειες για να την καθυστερήσουμε

Τι προτείνει νευρολόγος για τη διατήρηση της υγείας του...

Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κερδίζουμε μία ώρα ύπνο. Αλλάζει η ώρα την τελευταία Κυριακή...