Νέα Ιωνία: «Νόμιζα ότι ήμουν σε ταινία με κανίβαλο» – Σοκάρει η οδηγός ταξί την επίθεση του 35χρονου που της έκοψε το αυτί

Ημερομηνία:

Με το αυτί της παγιδευμένο ανάμεσα στα δόντια του πελάτη της, η 54χρονη οδηγός ταξί προσπαθούσε να σώσει τη ζωή της.

Μια εφιαλτική επίθεση έζησε τα ξημερώματα της Κυριακής μια 54χρονη οδηγός ταξί, όταν ένας 35χρονος πελάτης της επιτέθηκε με πρωτοφανή αγριότητα, φτάνοντας στο σημείο να της κόψει ένα κομμάτι από το αυτί με τα δόντια του.

Αφορμή στάθηκε μια παρατήρηση της οδηγού για την πληρωμή της διαδρομής, που πυροδότησε την οργή του δράστη. «Εγώ νόμιζα ότι έπαιρνα μέρος σε ταινία κανιβαλική. Με έναν τρελό κανίβαλο», περιγράφει η ίδια, μιλώντας για τις στιγμές τρόμου που έζησε και για τον αγώνα της να κρατηθεί στη ζωή.

«Εγώ νόμιζα ότι έπαιρνα μέρος σε ταινία κανιβαλική. Με έναν τρελό κανίβαλο».

«Αφού τον φτάνω, εκεί που ήταν το σπίτι του, μου ζήτησε να βάλει κάρτα και δεν έπιανε. Μου λέει ‘πάμε λίγο πιο κάτω, πάμε λίγο πιο κάτω’. Τέλος πάντων ένα τέταρτο περίπου προσπαθούσαμε να βρούμε σήμα να πιάσει. Λέω ‘καλά αυτός τώρα θα τσαντιστεί, θα σηκωθεί να φύγει, δε θα με πληρώσει κιόλας’. Βρίσκουμε το σήμα, κάνει το POS και κάνω αναστροφή να γυρίσω προς το σπίτι του. Του λέω, αφού ξέρετε ότι έχετε πρόβλημα με το σήμα στο σπίτι, φροντίστε να έχετε μετρητά».

Αυτή η φράση της οδηγού ταξί πυροδότησε, την άγρια επίθεση σε βάρος της. Μια επίθεση, που σύμφωνα με την ίδια, παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή.

«Με πιάνει από τον λαιμό, με καθηλώνει πάνω στο κάθισμα και στην προσπάθεια εγώ να ξεφύγω, βάζω το χέρι μου πίσω να τον διώξω. Και μου κρατάει το χέρι πίσω και μετά κάνει μία έτσι και μου δαγκώνει το αυτί. Με κρατάει με δαγκωμένο αυτί και το χέρι του στον λαιμό μου. Ένιωσα πραγματικά ότι ‘φεύγω’, εκείνη την ώρα, είναι η τελευταία μου μέρα. Μου λέει αυτή την ατάκα ‘σήμερα είναι η τελευταία σου μέρα, θα σε σκοτώσω’».

«Είδαν το κομμένο μου αυτί και νόμιζαν ότι με έκοψε μαχαίρι»

Με το αυτί της παγιδευμένο ανάμεσα στα δόντια του πελάτη της, η 54χρονη οδηγός ταξί προσπαθούσε να σώσει τη ζωή της.

«Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί μου είχε δαγκωμένο το αυτί. Με το άλλο μου το χέρι πατάω κόρνες, φωνάζω ‘βοήθεια’. Έχω ανοίξει την πόρτα… τραβάω το κεφάλι μου. Πάνω σε αυτό το τράβηγμα ίσως και αυτό το δάγκωμα το δικό του, είχε δέσει το στόμα του λες και ήταν λαμπραντόρ. Και μου κόβει το αυτί, μου κόβει το πτερύγιο, το κόβει το κομμάτι αυτό που είχε στο στόμα του».

Ακόμη και οι περίοικοι που βγήκαν έξω από τα σπίτια τους από τις φωνές της γυναίκας δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον δράστη που σαν μαινόμενος ταύρος, κυνηγούσε την 54χρονη. 5 άτομα χρειάστηκε να πέσουν πάνω του για να τον ακινητοποιήσουν.

«Είδαν το κομμένο μου αυτί και νόμιζαν ότι με έκοψε μαχαίρι. Που να διανοηθούν ότι κόπηκε το αυτί μου από τα δόντια του. Δόξα τω Θεώ, ζω… Έτσι όπως κοίταζα στο αυτοκίνητο, βρήκα το κομμένο μου αυτί, το έδωσα στην Αστυνομία, το βάλανε σε πάγο, μπας και γίνει η ένωση, αλλά δεν γινόταν τελικά η ένωση και είμαι με κομμένο αυτί».

Η 54χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ελπίς», όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο 35χρονος συνελήφθη από τις Αρχές, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και απειλή.

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Alter Ego Media αγκαλιάζει για ακόμη...

Με ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της ενημέρωσης...

Λιμενικό: 420 προσλήψεις – Ποιοι μπορούν να...

Τι χρειάζεται για την αίτηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία...

Η Alter Ego Media αγκαλιάζει για ακόμη...

Με ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της ενημέρωσης...

Λιμενικό: 420 προσλήψεις – Ποιοι μπορούν να...

Τι χρειάζεται για την αίτηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Alter Ego Media αγκαλιάζει για ακόμη μία χρονιά το «Greece Race for the Cure»

Με ένα ισχυρό μήνυμα υπέρ της πρόληψης, της ενημέρωσης...

Λιμενικό: 420 προσλήψεις – Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση έως τις 13 Οκτωβρίου

Τι χρειάζεται για την αίτηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία...

Τι είναι η Υπηρεσία Copernicus που ενεργοποιήθηκε για τις πληγείσες περιοχές της Κρήτης

Σκοπός της ενεργοποίησης είναι η παραγωγή χαρτογραφικών προϊόντων και...

Βουλή: Συναγερμός μετά από τηλεφώνημα για βόμβα – Στο σημείο το ΤΕΕΜ

Συναγερμός σήμανε στη Βουλή το απόγευμα της Κυριακής (4/10),...