Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη θα κλείσει στη φυλακή Δούκα και Μελέτη

Θα επιστρέψει στο χωριό σαν δικηγόρος των αθώων και θα πάρει το αίμα της πίσω.
Οι Άγριες Μέλισσες έριξαν αυλαία για φέτος και ήδη τα spoilers για τον τρίτο κύκλο της σειράς του ΑΝΤ1 δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά θέλει την Πηνελόπη να εκδικείται την οικογένεία της για όλα τα δεινά που έχει προκαλέσει στο χωριό.

Στο τελευταίο επεισόδιο η κόρη του Δούκα αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να φύγει από το Διαφάνι. Μετακόμισε μόνιμα στο κοσμοπολίτικο Παρίσι και ξεκίνησε μια νέα ζωή. Σημαίνει όμως αυτό πως έτσι τελειώνει ο ρόλος της; Φυσικά και όχι.

Η Πηνελόπη στη Γαλλία θα σπουδάσει νομική και σύμφωνα με τα spoilers θα επιστρέψει στο χωριό σαν δικηγόρος των αθώων ή σαν εισαγγελέας τιμωρός, ορκισμένη να συνεχίσει το έργο που είχε ξεκινήσει ο Γραμματικός. Θα επιδιώξει δηλαδή να κλείσει τους δολοφόνους του Αλέξη, που δεν είναι άλλοι από τον πατέρα της, Δούκα Σεβαστό, και τον εραστή της, Μελέτη, στη φυλακή.

Με αυτόν τον τρόπο θα τιμήσει τη μνήμη του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού ενώ παράλληλα θα δικαιώσει τις αθώες ψυχές που χάθηκαν από τα χέρια του Δούκα. Ωστόσο, όλα αυτά θα γίνουν σε μια ακατάλληλη στιγμή.

Η δικτατορία έχει απλωθεί στην Ελλάδα, ο Ακύλας Μεγαρίτης μένει στο πατρικό της και κάνει κουμάντο στο Διαφάνι και ο Δούκας έχει εξουσία στα χέρια του. Ο Ακύλας θα γίνει έξαλλος όταν μάθει ότι η Πηνελόπη ήταν σύζυγος του Γραμματικού, του ανθρώπου που τον είχε κλείσει στη φυλακή. Με ποιον τρόπο θα προσπαθήσει να την βγάλει από την μέση; Τι ρόλο θα παίξει σε όλο αυτό ο Μελέτης; Οι απαντήσεις τον Σεπτέμβρη στον νέο κύκλο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.