Χανιά:Συλλυπητήρια μήνυματα για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια

Ημερομηνία:

Ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ, πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, Βασίλης Διγαλάκης έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε, σε όλη του τη διαδρομή, ένας γενναίος και βαθιά δημοκράτης άνθρωπος, ένας οραματιστής πατριώτης, ένας μαχητής υπέρ της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης κι ένας ευπατρίδης πολιτικός, με βαθιά γνώση των ζητημάτων εξωτερικής πολιτικής.
Ως Υπουργός Εξωτερικών, έδωσε, με διορατική ματιά και προσέγγιση, κρίσιμες και πολυεπίπεδες μάχες για να καταστεί η Ελλάδα σημαντικός πόλος σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.
Ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για δύο θητείες, υπέρμαχος της εθνικής ενότητας, αποτέλεσε, με το ήθος του και την άμεμπτη διαδρομή του, ένα πρότυπο ανώτατου πολιτειακού άρχοντα.
Για την απώλειά του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.»

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Π. Σημανδηράκη για την απώλεια του Κάρολου Παπούλια

Σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας και επί σειρά ετών Υπουργού, Κάρολου Παπούλια, επισημαίνει:
“Σήμερα, η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια μιας κορυφαίας προσωπικότητας, ενός σπουδαίου πολιτικού άνδρα που άφησε το προσωπικό του στίγμα στην εγχώρια πολιτική σκηνή και την εξωτερική πολιτική της χώρας μας.
Ο Κάρολος Παπούλιας, υπηρέτησε με αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη και συνέπεια το αγώνα για την ελευθερία και τη δημοκρατία, από κάθε θέση ευθύνης που του ανατέθηκε.
Με θλίψη λέμε σήμερα το τελευταίο αντίο στον παθιασμένο Δημοκράτη Αγωνιστή, στον Υπουργό, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκφράζω στους οικείους του τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια”.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Νικολάου Καλογερή
για την εκδημία του Κάρολου Παπούλια

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νικόλαος Καλογερής, εξέφρασε τη θλίψη του για την εκδημία του Κάρολου Παπούλια.
«Ο Κάρολος Παπούλιας υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα του Ελληνικού Δημόσιου Βίου. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε τη χώρα από υψηλά αξιώματα και υπερασπίστηκε τη δημοκρατία σε δύσκολες περιόδους, με συναίσθηση του καθήκοντος, αξιοπρέπεια, ακεραιότητα, επάρκεια και πατριωτισμό. Τον αποχαιρετούμε σήμερα με ιδιαίτερη συγκίνηση», δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...

Χανιά:Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη για τον...

Με θλίψη αποχαιρετούμε δύο ξεχωριστές προσωπικότητες, που άφησαν το...

«Ο Δήμος Πλατανιά για τις πραγματικές Συνθήκες...

Σε συνέχεια της πρόσφατης ανακοίνωσης της Αντιπεριφέρειας Κρήτης και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ποια είναι τα δέντρα που μπορούν να γίνουν «ασπίδα» για το σπίτι σας απέναντι στις πυρκαγιές

Ποια είδη θεωρούνται λιγότερο εύφλεκτα και πώς η σωστή...

Τα «καλοκαιρινά» της έβαλε (και) φέτος η γρίπη

Ο συνωστισμός σε beach bars, κλαμπ, πλοία και καλντερίμια...

Ηράκλειο: Συναυλία Αγάπης “’Έρθεις δεν έρθεις…θα σ”αγκαλιάζω ” από την “Ηλιαχτίδα”στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ “ΕΡΘΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙΣ...ΘΑ Σ’ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ” Συναυλία Αγάπης “’Έρθεις δεν...