Δήμος Μαλεβιζίου:Ο Λ.Αυγενάκης εγκαινίασε το Νέο Γήπεδο μίνι μπάσκετ στο Γάζι

εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου μίνι μπάσκετ του Δήμου Μαλεβιζίου, που χρηματοδοτήθηκε με 60.000 ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υφυπουργείου Αθλητισμού, και του τουρνουά 3Χ3 «Γιάννης Αντεντοκουμπάκης».

Ο κ. Αυγενάκης, μεταξύ άλλων, εξήρε τη συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή και προέτρεψε τον Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα και και τους συνεργάτες του να ετοιμάσουν γρήγορα το τεχνικό δελτίο για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου (βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ κλπ) σε αυλή σχολείου, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιπες υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των σωματείων.

Προσκάλεσε, επιπλέον, ο κ. Αυγενάκης τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου να επισκεφθούν τις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου και να γνωρίσουν τα αθλήματα της άμμου, σύμφωνα με τις δράσεις που οργανώνει το Υφυπουργείο και το ΕΑΚΚ Ηρακλείου με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Υπενθύμισε, παράλληλα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού ότι οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center πλησιάζουν, καθώς μας χωρίζουν μόλις 11 μήνες και οι προετοιμασίες για αυτήν τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση προχωράνε με γοργότατους ρυθμούς. Προς τα τέλη του Οκτωβρίου, μάλιστα, αναμένεται η επόμενη επίσκεψη – επιθεώρηση της ΔΕΜΑ με κοινό στόχο να διοργανώθούν οι καλύτεροι Παράκτιοι της ιστορίας!

“ΓΑΖΙ – «Γιάννης Αντεντοκουμπάκης»

Στα εγκαίνια του δημοτικού γηπέδου μίνι μπάσκετ του Δήμου Μαλεβιζίου, που χρηματοδοτήσαμε με 60.000 ευρώ και στο τουρνουά 3Χ3 «Γιάννης Αντεντοκουμπάκης», μαζί με, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου, Μενέλαο Μποκέα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Γιώργο Πιτσούλη, τον διεθνή της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ, Δημήτρη Αγραβάνη, την κορυφαία αθλήτρια μπάσκετ, Εβίνα Μάλτση και μέλη της ομάδας του ΑΣΚΑ Ηρακλείου.

Η συνεργασία μας με τη Δημοτική Αρχή είναι εξαιρετική και προέτρεψα τον Δήμαρχο και και τους συνεργάτες του να ετοιμάσουν γρήγορα το τεχνικό δελτίο για τη δημιουργία κλειστού γηπέδου (βόλεϊ, μπάσκετ, χάντμπολ κλπ) σε αυλή σχολείου, ώστε να εξυπηρετηθούν και οι υπόλοιπες υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των σωματείων.

Προσκάλεσα, επιπλέον τα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου να επισκεφθούν τις Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις μας στον Καρτερό μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Οκτωβρίου και να γνωρίσουν τα αθλήματα της άμμου, σύμφωνα με τις δράσεις που οργανώνουμε με τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Άλλωστε, οι 3οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες «Ηράκλειο 2023» στο Karteros Beach Sports Center πλησιάζουν, μας χωρίζουν μόλις 11 μήνες και οι προετοιμασίες για αυτήν τη σπουδαία διεθνή διοργάνωση προχωράνε με γοργότατους ρυθμούς. Προς τα τέλη του Οκτωβρίου, μάλιστα, αναμένουμε την επόμενη επίσκεψη – επιθεώρηση της ΔΕΜΑ με κοινό στόχο να διοργανώσουμε τους καλύτερους Παράκτιους της ιστορίας!”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.