Ειρήνη Καζαριάν- Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα με το sex tape

Ειρήνη Καζαριάν- Προσφυγή στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα με το sex tape. Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, προσφεύγει…

Η νικήτρια του GNTM, Ειρήνη Καζαριάν, προσφεύγει στη δικαιοσύνη για το δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελειό» σχετικά με το sex tape με φερόμενη την ίδια ως πρωταγωνίστρια.

Η αδερφή του μοντέλου, Μαρία Καζαριάν, με ανάρτηση της στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, διαψεύδει το δημοσίευμα και ότι η πρωταγωνίστρια του βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, είναι η Ειρήνη.

Επίσης αναφέρει ότι έχει ήδη γίνει προσφυγή στη δικαιοσύνη εναντίον της εφημερίδας. «Αν και δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με δημοσίευμα στο οποίο και κάθε άσχετος καταλαβαίνει ότι δεν απεικονίζει την Ειρήνη, απλά αναφέρω ότι η επιτυχία πάντα ενοχλεί.

Και πάντα κάποιοι θα θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα τρίτων για να προβληθούν και οι ίδιοι. Όλα τα άλλα θα κριθούν αρμοδίως από τη Δικαιοσύνη στην οποία η Ειρήνη προσέφυγε για την προστασία της προσωπικότητάς της.» αναφέρει η Μαρία Καζαριάν.

Τα σχόλια είναι κλειστά.