Εκλογές 2023: Πού θα ψηφίσουν αύριο οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα κόμματα γνωστοποίησαν τον τόπο και την ώρα που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί την Κυριακή 25 Ιουνίου.
Τα εκλογικά τμήματα όπου θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα οι πολιτικοί αρχηγοί στις αυριανές βουλευτικές εκλογές, ανακοίνωσαν τα κόμματα.

Συγκεκριμένα: Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής στο 104ο εκλογικό τμήμα, στο 44ο δημοτικό σχολείο Αθηνών (Μηλιαράκη 57-59 & Κουρτίδου).

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ψηφίσει στο 361ο εκλογικό τμήμα, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα ψηφίσει στο 27o & 30o Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου (εκλογικό τμήμα 431).

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Κυριακή θα ψηφίσει στη Λαμία.

Ο Πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος στο 637 εκλογικό τμήμα – 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Κορδελιού Θεσσαλονίκης

Τα σχόλια είναι κλειστά.