ΕΛΜΕΠΑ:Ορκομωσία 140 αποφοίτων του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού

ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 140 ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023 στο αμφιθέατρο “Βασίλης Ζαχαρόπουλος”, η τελετή ορκωμοσίας και απονομής πτυχίων στις/στους απόφοιτους του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΛΜΕΠΑ).
Συνολικά ορκίστηκαν 140 απόφοιτοι από το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος και 17 απόφοιτοι του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας & Τουρισμού». Οι απόφοιτοι ορκίστηκαν ενώπιον του Πρύτανη του ΕΛΜΕΠΑ Καθ. Νικόλαου Κατσαράκη, των Αντιπρυτάνεων Καθ. Φώτιου Μαυροματάκη και Αν. Καθ. Νικόλαου Βιδάκη, της Προέδρου του Τμήματος Αν. Καθ. Ειρήνης Δήμου, του εκπαιδευτικού και διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού, καθώς και πλήθους συγγενών και φίλων. ». Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αποφοίτους μας κι ευχόμαστε πολλές ακόμα επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική τους ζωή!
Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση, η απονομή βραβείου αριστείας στην απόφοιτο με την καλύτερη επίδοση κα. Ρόζα Ρωμανώφ από το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Grant Thornton, κ. Κωνσταντίνο Αντωνακάκη, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της εταιρείας με το ΕΛΜΕΠΑ και τη Σχολή Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας.
Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων & Τουρισμού του ΕΛΜΕΠΑ είναι ένα δυναμικό ακαδημαϊκό τμήμα με δυο προχωρημένες κατευθύνσεις (Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουρισμού), που μέσα από διαδικασίες φοιτητοκεντρικής μάθησης και δράσεις διεθνοποίησης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, συμβάλλει στην ανάπτυξη σύγχρονων στελεχών διοίκησης σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.