Έντονος προβληματισμός στο Ρέθυμνο με υψηλόβαθμο Αστυνομικό!

Έντονος προβληματισμός στο Ρέθυμνο με υψηλόβαθμο Αστυνομικό!

Προβληματισμός επικρατεί στο Ρέθυμνο με τη συμπεριφορά συγκεκριμένου υψηλόβαθμου Αστυνομικού και τον τρόπο που αντιμετωπίζει επιχειρήσεις που νομίμως παραμένουν ανοιχτές, τηρώντας βέβαια τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο συγκεκριμένος Αστυνομικός, σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών μας, απαιτεί πεισματικά από καταστήματα, νομίμως ανοιχτά, να κλείσουν και στην αντίδραση των επιχειρηματιών παραπέμπονται στον Εισαγγελέα.

Ο Εισαγγελέας βέβαια, πράττοντας δίκαια, και εφαρμόζοντας το νόμο, αφήνει ελεύθερους τους “διωκόμενους” καταστηματάρχες.

Ο Αστυνομικός, παρά την προηγούμενη αθωωτική απόφαση του Εισαγγελέα, υπερεκτιμώντας τις εξουσίες του και παραφράζοντας το νόμο, συνεχίζει ξανά τους ελέγχους των ίδιων επιχειρήσεων, στην προσπάθειά του να επιβάλλει ξανά το δικό του νόμο! Ή έτσι όπως αυτός τον ερμηνεύει!

Η ίδια ιστορία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Και οπωσδήποτε σε επιχειρήσεις που είναι νομίμως ανοιχτές…!

Μήπως θα έπρεπε να επιληφθούν της υπόθεσης οι Αρμόδιοι, που ενδεχομένως είναι και περισσότερο ενημερωμένοι;  Μήπως με τέτοιες συμπεριφορές εκτίθεται η Αστυνομία;

Δεν γίνεται να συνεχίζεται με αυτόν τον τρόπο, η οποιαδήποτε παρερμηνεία στην εφαρμογή των έκτακτων περιοριστικών μέτρων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.