Ηράκλειο:Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο μπλόκο των αγροτών στα Πραιτώρια

Κλιμάκιο του ΚΚΕ παρευρέθηκε χθες στο μπλόκο που έστησε ο Αγροτικός Σύλλογος Αστερουσίων στα Πραιτώρια, με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτή Ηρακλείου του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και η Γενοβέφα Χουστουλάκη, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακή σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Μανώλης Συντυχάκης εξέφρασε την στήριξη του ΚΚΕ στον δίκαιο αγώνα των αγροτών που παλεύουν μαζί με τα υπόλοιπα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα. Ανέφερε ότι η πρόσκαιρη άνοδος στην τιμή του ελαιολάδου δεν είναι ικανή για να καλύψει την τεράστια αύξηση του κόστους παραγωγής, των τιμών στα είδη πρώτης ανάγκης και στα καύσιμα.
Ταυτόχρονα τόνισε την ανάγκη για οργάνωση των μικρομεσαίων αγροτών ενάντια στην νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική της ΕΕ που βάζει επιπλέον εμπόδια και οικονομικές επιβαρύνσεις ενώ οδηγεί στο ξεκλήρισμα τη συντριπτική πλειοψηφία των αγροτών.
Τέλος κάλεσε τους αγρότες όλα αυτά που βιώνουν στην καθημερινότητά τους, στο χωράφι, στο χωριό, στην ίδια τους την ζωή να αποτελέσουν κριτήριο στις ερχόμενες εκλογές και να πάρουν την απόφαση να συμπορευτούν και να στηρίξουν το ΚΚΕ παντού και σε όλες τις κάλπες. Μόνο έτσι θα μπορέσει ο λαός να βγει κερδισμένος την επόμενη μέρα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.