Ηράκλειο:Προγραμματική σύμβαση συνεργασίας για την τεχνική και διοικητική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ημερομηνία:

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου και του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Αναπτυξιακού Οργανισμού «Δαίδαλος Α.Ε.» Κώστα Φασουλάκη, παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Θανάση Κύρκου, η προγραμματική σύμβαση για την τεχνική και διοικητική υποστήριξη των υπηρεσιών του Δήμου.

Σκοπός της προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 371.712,32 ευρώ είναι η υποστήριξη της Πολεοδομίας, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κτλ. για την εξυπηρέτηση των δημοτών και τη στήριξη της ανάπτυξης και ανασυγκρότησης της περιοχής.
«Η συνεργασία του Δήμου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού “Δαίδαλος Α.Ε.”, μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην τοπική ανάπτυξη και να λειτουργήσει ως μοχλός ανασυγκρότησης για την τοπική κοινωνία με την παροχή τεχνικής, συμβουλευτικής και διοικητικής υποστήριξης στις υπηρεσίες του Δήμου μας προς όφελος των πολιτών.

Χρησιμοποιούμε λοιπόν αυτό το σημαντικό αναπτυξιακό εργαλείο και ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Δαίδαλος ΑΕ Κωνσταντίνο Φασουλάκη αλλά και τον Γενικό Διευθυντή Θανάση Κύρκο για τη συγκεκριμένη Προγραμματική Σύμβαση που θα διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό την εξυπηρέτηση των δημοτών και την υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη ο Δήμος μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της «Δαίδαλος Α.Ε.» Κώστας Φασουλάκης υπογράμμισε: “Στόχος της Δαίδαλος Α.Ε. που ιδρύθηκε στην Κρήτη το 2021 με πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης είναι να αποτελέσει ένα ουσιαστικό εργαλείο τεχνικής υποστήριξης στα χέρια της Αυτοδιοίκησης. Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με το Δήμο Πεδιάδας, η Δαίδαλος Α.Ε. θα λειτουργήσει ως φορέας διάθεσης έκτακτου επιστημονικού προσωπικού για την εξυπηρέτηση των πολιτών και την άρτια και έγκαιρη υλοποίηση των έργων του Δήμου μέσω της υποστήριξης υπηρεσιών του Δήμου».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...

«Το καλύτερο ΕΣΥ όλων των εποχών» χρωστάει...

Δεν είναι μόνο οι νοσηλευτές -Υπάρχουν τμήματα και κλάδοι...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δικαίωση Βαγγέλη Μαρινάκη από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Το δικαστήριο καταδίκασε τις παράνομες δηλώσεις και πρακτικές της...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...

Συντάξεις χηρείας: Η απόφαση του ΣτΕ και η βούληση Κεραμέως

Τι περιμένει το υπουργείο Εργασίας για να προχωρήσει σε...