«Καραμολέγκος»: Κανονικά λειτουργεί το εργοστάσιο στο Κορωπί – Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ημερομηνία:

Εξαρχής, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την παραγωγική διαδικασία, επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Καραμολέγκος»

Συνεχίζεται απρόσκοπτα η λειτουργία του εργοστασία «Καραμολέγκος» στο Κορωπί όπου την Τρίτη εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Αυτό ανακοίνωσε η εταιρεία, σύμφωνα με την οποία δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την παραγωγική διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Όπως ανακοινώθηκε χθες, 14 Ιανουαρίου, αργά το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά σοβαρής έκτασης στις εγκαταστάσεις logistics της εταιρείας «Απολλώνιον» στο Κορωπί, όπου και ενεργοποιήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα ασφαλείας, για την έγκαιρη και ασφαλή απομάκρυνση του συνόλου του προσωπικού.

Η διοίκηση της εταιρείας έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία καταγραφής των ζημιών και παράλληλα καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια η εταιρεία «Απολλώνιον» να εξασφαλίσει τη σωστή τροφοδοσία των καταστημάτων της, διασφαλίζοντας στο ακέραιο την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η λειτουργία του εργοστασίου «Καραμολέγκος» συνεχίζεται απρόσκοπτα, καθώς εξαρχής, δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα που να επηρεάζει την παραγωγική διαδικασία.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο Πυροσβεστικό Σώμα και τους εθελοντές δασοπυροσβέστες για την άμεση και αποτελεσματική επέμβασή τους, καθώς και στους εργαζομένους μας για την ψυχραιμία και τη συνεργασία που επέδειξαν».

Η πρόσφατη επιχειρηματική κίνηση
Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία που ξεκίνησε 1971 όταν η οικογένεια Καραμολέγκου δημιούργησε έναν μικρό φούρνο στην Αγία Παρασκευή, μέσα στον προηγούμενο Δεκέμβριο ανακοίνωσε την εξαγορά της Nutree και την είσοδο της στην αγορά της… ωμοφαγίας και στις μπάρες δημητριακών.

Βέβαια για την ανάπτυξη της η εταιρεία Καραμολέγκος –πέρυσι οι πωλήσεις της ανήλθαν στα 139,9 εκατ. ευρώ- χρειάστηκε κεφάλαια. Ως εκ τούτου ο δανεισμός του ομίλου ανήλθε το 2023 στα 95,749 εκατ. ευρώ και το ebitda στα 17,247 εκατ. ευρώ έναντι 15,936 εκατ. ευρώ το 2022, ενώ η κερδοφορία της μετά από φόρους παρέμεινε αναιμική – μειώθηκε στα 1,639 εκατ. ευρώ έναντι 2,789 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι και το τίμημα της ανάπτυξης…

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 27χρονου...

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 27χρονο που...

Δολοφονία 27χρονου στη Νέα Πέραμο: «Ήταν ένα...

«Ένα παιδί 27 χρονών, ένας λεβέντης που έφαγε 9...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 3 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 3 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Ρέθυμνο:Ανακοίνωση από την Ομάδα του Συντονιστικού κατά των ΒΑΠΕ για το φετινό κυνήγι θησαυρού

Η ομάδα του Συντονιστικού Ρεθύμνου κατά των ΒΑΠΕ. Σημειώσεις γύρω...

Μητσοτάκης: Θα αναμετρηθώ με Ανδρουλάκη, Κωνσταντοπούλου, Βελόπουλo, όχι με το… χάος

Την πίστη του στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις επανέλαβε ο πρωθυπουργός,...