Καταγγελία Νιώπα:«Ο Καλαϊτζίδης μου πρότεινε δύο φορές να στήσουμε παιχνίδι, αρνήθηκα και με εκδικείται…»

Αποκαλυπτικές δηλώσεις του πρώην ιδιοκτήτη του Αιγινιακού. Τι λέει για τον 62χρονο προπονητή και τον αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακός.

Tη δική του εκδοχή στην ιστορία του αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακός δίνει ο πρώην ιδιοκτήτης της ομάδας του Αιγινίου Γιάννης Νιώπας, μιλώντας στο SDNA.

Το SDNA επικοινώνησε με τον πρώην ιδιοκτήτη του Αιγινιακού, ο οποίος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες για το συγκεκριμένο παιχνίδι, από το περσινό πρωτάθλημα της Football League, για τον οποίο πάντως, υπάρχει εισήγηση υποβιβασμού των δύο ομάδων.

Ρίχνει μάλιστα, τις δικές του βόμβες και καταγγέλλει ότι 62χρονος προπονητής του πρότεινε να στήσουν τα δύο παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο ίδιος το αρνήθηκε κατηγορηματικά «και τώρα ο Καλαϊτζίδης με εκδικείται…» όπως λέει χαρακτηριστικά.

«Ο κύριος Καλαϊτζίδης έχει επιλεκτική μνήμη, λέει μόνο αυτά που τον συμφέρει να πει.

Μου πρότεινε δύο φορές πέρσι, ουσιαστικά να του δώσουμε τα παιχνίδια, να στοιχηματίσουμε με δανεικά που θα μας έδινε αυτός και μετά να του δίναμε τα δανεικά πίσω για να κάτσουμε να χάσουμε.

Κάτι που αρνήθηκα, κατηγορηματικά δύο φορές. Η μία φορά έγινε σε ένα φιλικό μεταξύ μας, τον Σεπτέμβριο του 2017 και η δεύτερη πριν από το ματς του Αιγινίου στον α’ γύρο».

Για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Αιγίνιο, το πρώην αφεντικό του Αιγινιακού είπε…

«Εγώ του είπα ότι την ομάδα την είχα παραδώσει και δεν μπαίνω στη διαδικασία να χαλάσω το καλό όνομα που είχα φτιάξει στην πιάτσα και δεν χρειάζονταν να το κάνω γιατί η ομάδα θα άλλαζε χέρια.

Μου είπε «είναι ευκαιρία για σένα, εσένα βλέπω εδώ στο γήπεδο» και κάτι τέτοια. Στη διάρκεια του αγώνα, ο Απόλλων Καλαμαριάς προηγήθηκε 1-0. Ο Καλαϊτζίδης μου έλεγε «να, έχασες και τα φράγκα».

Εγώ ήθελα να τον αποφύγω».

«Φώναζε ότι θα χάνει για να μας ρίξει μπροστά στους αστυνομικούς»

«Όταν ισοφαρίσαμε» συνεχίζει ο Γιάννης Νιώπας… «έβριζε τους παίκτες, γυρνούσε προς τον κόσμο και έλεγε «θα δείτε τι θα σας κάνω» και όταν προηγηθήκαμε ήρθε προς τα μένα, που ήμουν κοντά στην αστυνομική δύναμη, τρία λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας και φώναζε «θα χάσω όλα τα ματς για να πέσει ο Αιγινιακός, θα σε κανονίσω εγω». Υπάρχουν και μάρτυρες. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που είπε ένα, δύο πράγματα από αυτά που του είπα, έβαλε ένα κάρο ψέματα μόνο και μόνο για να με εκδικηθεί, που δεν του έδωσα τα δύο παιχνίδια. Εγώ, όλα τα χρόνια που είμαι στο Αιγίνιο, δεν έχω ακουστεί ποτέ…»

Ο Γ. Νιώπας υποστηρίζει ότι δεν ξέρει το πρώην αφεντικό του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο.

«Τον Τσάλο δεν τον ξέρω, δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον ξέρω. Έμπλεξε ονόματα, άλλες ομάδες, ανθρώπους που δεν ξέρω καν και ούτε έχω δει. Αυτός περίμενε να εκδικαστεί γρήγορα η υπόθεση για να ανέβει κατηγορία γιατί ήταν ανεπαρκής σαν ομάδα. Ουσιαστικά μου πρότεινε να του δώσουμε τα δύο ματς και να στοιχηματίσουμε κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ, δεν έχω στοιχηματίσει ποτέ και δεν θα το κάνω ποτέ στη ζωή μου».

«Τα παιδιά με τον ΟΦΗ ήταν πτώματα από την κούραση»

Για την απόδοση του Αιγινιακού στο 6-0 από τον ΟΦΗ…

«Τα παιδιά ήταν πτώματα, έπαιζαν με την καλύτερη ομάδα και ταξίδευαν όλη τη νύχτα, με άσχημο καιρό, κατάστρωμα στο πλοίο. Εσείς να ήσασταν ΟΦΗ θα δίνατε στον αποδεκατισμένο Αιγινιακό που δεν κοιμήθηκε ένα λεπτό το βράδυ, λεφτά για να τον κερδίσετε στην έδρα του.

Οι τρεις παίκτες που λέει, ο ένας δεν έπαιξε καθόλου, ο άλλος έπαιξε μόνο οχτώ λεπτά και μόνο ο ένας έπαιξε βασικός. Ε μη χεσ.. τώρα, αν ήταν αυτοί οι παίκτες, δεν θα έπρεπε να παίξουν όλο το ματς; Αυτά που λέει δεν στέκουν… Ο ένας παίκτης που πήγε με αεροπλάνο, πήγε γιατί η γυναίκα του ήταν έγκυος» λέει και συμπληρώνει.

«Αν είναι επιλήψιμο ότι πληρώσαμε 2380 για τα μεταφορικά, που καλά να είναι τα παιδιά του ΟΦΗ και μεσολάβησαν για να έχουμε καλύτερη τιμή, τι να πω… Εγώ προσωπικά, στις καλές εποχές μου που δεν υπήρχε ομάδα που να ερχόταν στο Αιγίνιο, για επίσημο ή  φιλικό παιχνίδι και να μην τους κάνω το τραπέζι. Αν αυτό είναι δωροδοκία, τότε ας… Εγώ το βλέπω σαν καλή φιλοξενία».

«Αν θέλουν αυτούς τους ανθρώπους ας τους κρατήσουν…»

Τέλος, στάθηκε και στο… παρελθόν του Δ. Καλαϊτζίδη.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δημιουργεί εντυπώσεις. Τα ίδια είχε κάνει και στο Βέροια – Ολυμπιακός. Τόσα χρόνια έχετε ακούσει τίιποτα για μένα.

Το 2013 όταν η ομάδα έπεσε στην Γ’ Εθνική, δεν άλλαξα ΑΦΜ, ανέβηκε με το ίδιο ΑΦΜ και πλήρωσα τα χρέη γιατί αυτό θεώρησα ότι ήταν ηθικό.

Τιμωρούνται οι άνθρωποι οι οποίοι θέλουν να είναι σωστοί και άτομα σαν τον Καλαϊτζίδη, που κάνει τον πρόεδρο, τον προπονητή τον ιδιοκτήτη, όλα σε ένα, να είναι οι καλοί.

Αν θέλουν αυτούς, να τους κρατήσουμε να τους χαίρονται… ».

Τα σχόλια είναι κλειστά.