Καταιγίδα στην Αλεξανδρούπολη με χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού

Την ώρα που η μισή χώρα φλέγεται, καταιγίδα με χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού ξέσπασε στην Αλεξανδρούπολη και άλλες περιοχές του Έβρου

Καταιγίδα στην Αλεξανδρούπολη με χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού

Την ώρα που μαίνονται οι πυρκαγιές στην Αττική, με πολλαπλά πύρινα μέτωπα σε εξέλιξη, εκκενώνονται οικισμοί στη μισή χώρα και το βόρειο τμήμα στην Εύβοια έχει παραδοθεί στις φλόγες, περιοχές στον Έβρο βρέθηκαν αντιμέτωπες με καταιγίδα και χαλάζι.

Έντονη καταιγίδα ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην Αλεξανδρούπολη, σύμφωνα με το Evros-news, η οποία μάλιστα συνοδεύτηκε από χαλάζι στην περιοχή των Δικέλλων, της Μάκρης και όχι μόνο, το οποίο, μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και παραθεριστών, ήταν στο μέγεθος… καρυδιού!

Την ίδια στιγμή βρέχει και σε άλλες περιοχές του Έβρου, ενώ υπάρχουν και δυνατοί άνεμοι, με τον εξουθενωτικό καύσωνα να δίνει την θέση του στην περιοχή σε βροχές και καταιγίδες.

Είναι άγνωστο ακόμα αν το χαλάζι προκάλεσε ζημιές σε καλλιέργειες, αυτοκίνητα ή σπίτια και άλλες κατασκευές στα Δίκελλα.

Όπως μεταδίδει το Evros-news, η διάρκεια του φαινομένου ήταν μικρή, οπότε ίσως δεν πρόλαβε να προκαλέσει καταστροφές – τουλάχιστον μεγάλες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.