Κρήτη : Αυξημένη ζήτηση του early booking για την Κρήτη

Η θετική δυναμική σχετίζεται και με την επέκταση του προγράμματος πτήσεων του tour operator για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Η ζήτηση για πακέτα διακοπών στην Κρήτη στο early booking είναι 25% υψηλότερη από πέρυσι, δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Mouzenidis Travel Russia Αλέξανδρος Τσαντεκίδης. Μετά την Κρήτη σε προτίμηση ακολουθεί Χαλκιδική και άλλα μέρη της Ελλάδας.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η TEZ TOUR κάνοντας λόγο για καλή εικόνα των προκρατήσεων.

H ζήτηση έχει ήδη ξεπεράσει την αντίστοιχη περυσινή περίοδο και ως εκ τούτου η εταιρεία σχεδιάζει να αυξήσει τον όγκο προς την Ελλάδα κατά μέσο όρο 20-30%.

Η θετική δυναμική σχετίζεται επίσης με την επέκταση του προγράμματος πτήσεων του tour operator για την καλοκαιρινή περίοδο του 2020.

Σημαντική προσθήκη στη νέα σεζόν θα είναι και το πρόγραμμα πτήσεων προς την Κρήτη από το Καζάν με πτήσεις της Aegean Airlines και συχνότητα μία φορά κάθε 10 ημέρες

Στους τουρίστες του Biblio-Globus η ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα είναι παραδοσιακά υψηλή. Η εταιρεία εμφάνισε ζήτηση +15% για την ερχόμενη σεζόν, με το βάθος των κρατήσεων να φτάνει έως τον Σεπτέμβριο.

Ταυτόχρονα, το πτητικό πρόγραμμα του τουριστικού πρακτορείου στην Ελλάδα παραμένει στο ίδιο επίπεδο: οι πτήσεις προς Κρήτη και Ρόδο θα ξεκινήσουν από την 1η Μαΐου, στην Κω από 2 Μαΐου και στην Κέρκυρα από τις 23 Μαΐου.

Στην TUI Russia, ο όγκος των προκρατήσεων στην Ελλάδα αυξήθηκε 10 φορές σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Την καλοκαιρινή περίοδο του 2020, ο αριθμός των πτήσεων τσάρτερ της εταιρείας αυξήθηκε. Από Μόσχα γιά Κέρκυρα (2 φορές την εβδομάδα, Τετάρτη και Σάββατο) και από Αγία Πετρούπολη (μία φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο), από Μόσχα γιά Κρήτη (6 φορές την εβδομάδα), από το Καζάν γιά Ηράκλειο (μία φορά κάθε 10 ημέρες).

Περισσότερα πακέτα θα προσφερθούν και στη βάση των τακτικών πτήσεων για Χαλκιδική, Ρόδο και Κρήτη.

Πηγή
money-tourism.gr

Αρχική

Τα σχόλια είναι κλειστά.