Λασίθι : Στην διαδικασία Εσωτερικού Ελέγχου περνά ο Δήμος Αγίου Νικολάου

Ημερομηνία:

Μία ανεξάρτητη, αντικειμενικά διαβεβαιωτική και συμβουλευτική δράση, σχεδιασμένη να προσθέτει αξία και να βελτιώνει τις λειτουργίες οργανισμών, επιχειρήσεων και υπηρεσιών, αποκτά ο Δήμος Αγίου Νικολάου, που συμμετέχει πιλοτικά σε σχετικό πρόγραμμα Εσωτερικού Ελέγχου των ΟΤΑ (10 Δήμοι Πανελλαδικά), προκειμένου να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει και αφορούν κυρίως στην βούληση της δημοτικής αρχής, να λειτουργήσει πιο κοντά στον πολίτη με διαφάνεια, αποτελεσματικότητα και πληρέστερη ενημέρωση για το τοπικό γίγνεσθαι.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/5) στον Δήμο Αγίου Νικολάου, παρουσία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού, του Γ.Γ κ. Γ. Στεφανάκη, Διευθυντών και Τμηματαρχών του Δήμου, συζητήθηκαν κυρίως οργανωτικά θέματα καθώς και το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών, που θα επιτρέψουν τον περιορισμό της γραφειοκρατίας, την διαφάνεια, αλλά και την γρηγορότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, υπήρξε ευρεία ανταλλαγή απόψεων αναφορικά με τον επιχειρησιακό χαρακτήρα της διαδικασίας του εσωτερικού ελέγχου μεταξύ των αρμοδίων υπαλλήλων, ενώ σε ζητήματα που χρήζουν περαιτέρω διευκρινήσεων, θα υπάρξει άμεσα επαφή με το γραφείο του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ώστε να προκύψει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος πρωτίστως των πολιτών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

Τοποθέτηση μεγάλων ανοιχτών κάδων για τη συλλογή...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω του Τμήματος Καθαριότητας και...

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

Τοποθέτηση μεγάλων ανοιχτών κάδων για τη συλλογή...

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, μέσω του Τμήματος Καθαριότητας και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Μία δεκαετία μετά το Brexit: Οι σχέσεις Ην. Βασιλείου με ΕΕ – Τι λέει η κοινή γνώμη

Στις 23 Ιουνίου 2016, οι βρετανοί ψηφοφόροι επέλεξαν το...

“Πειρατική” TV: Στη φυλακή πατέρας και γιος, ελεύθερος ο αδερφός με εγγύηση 50.000 ευρώ

Συνολικά προφυλακίστηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...