Ο Νίκος Κωνσταντινίδης αποκόμισε εξαιρετικές εντυπώσεις στο 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών

Ο Νίκος Κωνσταντινίδης αποκόμισε εξαιρετικές εντυπώσεις στο 3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών!

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της εθνικής Κύπρου, Νίκος Κωνσταντινίδης, ήταν το κεντρικό πρόσωπο της 2ης ημέρας (15/6) του ”3ου Παγκρήτιου Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών” της GK Goalkeeper Academy, στον σταθμό του Ρεθύμνου.

Ο προσκεκλημένος GK Coach, ο οποίος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα που έχουν βρεθεί στην Κρήτη προκειμένου να διδάξουν σε camp τερματοφυλάκων, κέρδισε τις εντυπώσεις με το πάθος και την τεχνογνωσία που προσπάθησε να μεταδώσει στους συμμετέχοντες, παίρνοντας το χειροκρότημα όλων στο φινάλε!

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (15/6) άρχισε, όπως πάντα, στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του Γηπέδου Μισιρίων. Ο διατροφολόγος και επιστημονικός συνεργάτης της Ακαδημίας, Δημήτρης Κατάκης, έκανε ειδική παρουσίαση με θέμα ”Γεύματα γύρω από προπονήσεις και ποδοσφαιρικούς αγώνες: η σπουδαιότητά τους”.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Κωνσταντινίδης, ο οποίος διεξήγαγε σεμινάριο με τίτλο: ”Προπόνηση δύναμης και τερματοφύλακας”. Ο επιτυχημένος GK Coach, ο οποίος έχει θητεύσει μεταξύ άλλων και στην ελληνική Super League, πέρασε στη συνέχεια από τη θεωρία στην… πράξη, καθώς το πρόγραμμά του μεταφέρθηκε στον αγωνιστικό χώρο, όπου εκπαίδευσε ο ίδιος και αξιολόγησε τους συμμετέχοντες τερματοφύλακες.

Οι νεαροί goalkeepers άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις στον Κύπριο προπονητή, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά την GK Goalkeeper Academy για την πρόσκληση στο μεγαλύτερο Camp για τερματοφύλακες στην Κρήτη.

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντινίδης παρέδωσε στον Επικεφαλής της Ακαδημίας, κ. Κώστα Γύπαρη, μία φανέλα της εθνικής Κύπρου με τις υπογραφές όλων των παικτών. Από την πλευρά του, ο ιδρυτής της GK ”ανταπέδωσε” το δώρο, χαρίζοντας στον Νίκο Κωνσταντινίδη μία φανέλα της Ακαδημίας η οποία φέρει το όνομά του.

Η GK Goalkeeper Academy ευχαριστεί θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ) για την ειδική άδεια που έδωσε στον GK Coach της εθνικής ομάδας της χώρας προκειμένου να δώσει το ”παρών” στο ”3ο Παγκρήτιο Camp Τερματοφυλάκων & Προπονητών”!

Τα σχόλια είναι κλειστά.