Οι Μινωικές Γραμμές αλλάζουν προσωρινά προβλήτα στο Λιμάνι του Πειραιά

Ημερομηνία:

Οι ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ γνωστοποιούν στο επιβατικό κοινό ότι λόγω εργασιών αποκατάστασης ζημιάς στην προβλήτα λιμένος Πειραιά που πραγματοποιεί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιά, από την Παρασκευή 01 Μαρτίου 2019 τα πλοία της εταιρείας από τη θέση της Ακτής Ηετίωνος, Πύλη Ε2, θα μεταβούν και θα χρησιμοποιούν προσωρινά τη θέση, που βρίσκεται στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε2 (πίσω από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής), προκειμένου να εκτελούν τα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους από το λιμάνι του Πειραιά προς τα λιμάνια του Ηρακλείου και των Χανίων.

Μετά το πέρας των παραπάνω εργασιών, η εταιρεία θα αποστείλει νεώτερη ανακοίνωση για την ενημέρωση του επιβατικού κοινού και των μεταφορικών εταιρειών.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες να απευθύνονται πριν την αναχώρησή τους στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα, στα Κεντρικά Πρακτορεία των ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, μέσω των Πανελλαδικών αριθμών 801-11-75000 (από σταθερό τηλέφωνο) & 18175 (από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο), στα λιμενικά γραφεία της εταιρείας (Ηράκλειο: 2810-399899, 2810-229602, Πειραιάς: 210-4145744, Αθήνα: 210 3376910, Σούδα: 6972-552661, 28210-81276, Χανιά: 28210-45911-12), και στα κατά τόπους λιμεναρχεία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μαϊμού» φυσικοθεραπείες με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών –...

Εγκληματική ομάδα που φέρεται να εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ μέσω...

Η Ελλάδα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς και...

Η Αττική, η Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο και τα...

«Μαϊμού» φυσικοθεραπείες με ΑΜΚΑ ανυποψίαστων πολιτών –...

Εγκληματική ομάδα που φέρεται να εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ μέσω...

Η Ελλάδα στους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς και...

Η Αττική, η Κρήτη, το Νότιο Αιγαίο και τα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

ΑΑΔΕ: Άνοιξε εκ νέου το σύστημα ΕΑΕ 2025 για διορθώσεις και υποβολή δικαιολογητικών

Το σύστημα θα παραμείνει ανοικτό έως και την Τετάρτη...