Σειρά προβολής ταινιών με θέμα προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους από την ΟΑΚ

Ημερομηνία:

Η ΟΑΚ στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την τοπική κοινωνία, προσπαθώντας να καλύψει το κενό ενός γόνιμου προβληματισμού γύρω από την τέχνη του Κινηματογράφου, θα πραγματοποιήσει κατά το τρέχον έτος, μία σειρά προβολής ταινιών με θέμα προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, με σκοπό την εποικοδομητική συζήτηση και τον προβληματισμό των νέων, των γονέων, των εκπαιδευτικών και όλων ανεξαιρέτως των ανθρώπων της κοινωνίας μας.

Οι βιογραφίες ανέκαθεν ασκούσαν μία ξεχωριστή γοητεία στο κοινό, καθώς μέσα από αυτές συναντούμε νοερά και γνωρίζουμε καλύτερα πρόσωπα και ιστορίες που έχουν υπάρξει στην πραγματικότητα και αποτελούν πηγή έμπνευσης και πρότυπα για όλους μας.

Τις ταινίες –οι οποίες θα προβληθούν στις εγκαταστάσεις της ΟΑΚ– θα προλογίζουν άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών, καθώς και ερευνητές που σχετίζονται με τη θεματολογία της εκάστοτε ταινίας.

Για περαιτέρω ενημέρωση μπορείτε να διαβάσετε το παρακάτω Πρόγραμμα και να γίνετε μέλος της μεγάλης παρέας της ΟΑΚ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Χανιά : Δύο άτομα είχαν στην κατοχή...

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...

Χανιά : Δύο άτομα είχαν στην κατοχή...

Συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών...

Κρήτη: 45χρονη έβαλε φωτιά σε ξερά χόρτα...

Στη σύλληψη μιας 45χρονης υπηκόου Ουκρανίας για εμπρησμό από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στην ελίτ της Ευρώπης η Ελλάδα: Στις 5 χώρες με τις καθαρότερες θάλασσες για το 2026

Μαζί με ακόμη τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, οι ελληνικές παραλίες...

Το οικο- άγχος επηρεάζει την ψυχική υγεία των παιδιών και των εφήβων

Ο Γεράσιμος Κολαῒτης μιλά στη Μάρθα Καϊτανίδη. Ολοένα και συχνότερα...