Στέλιος Παπαδάκης-Πιατάς | Το “ευχαριστώ” στον Πρόεδρο της Επισκοπής Μιχάλη Νικολιδάκη

“Αν δεν ήταν αυτός,ίσως αυτό το γήπεδο να μην ήταν όπως είναι τώρα. Αυτός είναι ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης”

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Δόξα Πλατανέ στο γήπεδο Τσεσμέ για την λήξη της ποδοσφαιρικής σαιζόν στις ακαδημίες της, προσκεκλημένος ήταν και ο Πρόεδρος της Επισκοπής κ.Νικολιδάκης Μιχάλης.

Ο Πρόεδρος της Δόξας Πλάτανε Στέλιος Παπαδάκης-Πιατάς  στον λόγο του ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Επισκοπής κ.Νικολιδακη Μιχάλη για την καθοριστική του συμβολή για την κατασκευή στο γήπεδο Τσεσμέ.Οπως σχετικά ανέφερε“Αν δεν ήταν αυτός,ίσως αυτό το γήπεδο να μην ήταν όπως είναι τώρα”.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος της Δόξας Πλατανέ Στέλιος Παπαδάκης-Πιατάς 

«Θεωρώ ότι είναι μία από τις καλύτερες χρονιές σε ό,τι αφορά την ανδρική ομάδα αλλά κυρίως για τις υποδομές μας. Είναι η καλύτερη χρονιά από τότε που ιδρύθηκε η ομάδα μας. Συμπληρώσαμε 40 χρόνια ζωής και συνεχίζουμε. Έχουμε φτάσει περίπου τα 110 παιδιά, ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και μας γεμίζει ευθύνη να εξελισσόμαστε κάθε χρόνο.
Τη χρονιά που πέρασε διοργανώσαμε ένα τουρνουά με όλες τις ακαδημίες του νομού μας με απόλυτη επιτυχία. Επίσης, εγκαινιάσαμε τη συνεργασία μας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ένα καμπ επίλεκτων από όλη την Κρήτη που μας κάνει υπερήφανους και μας γεμίζει αισιοδοξία για το μέλλον. Επιλέξαμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ γιατί θεωρούμε πως είναι η καλύτερη ομάδα σε ό,τι αφορά τις υποδομές. Θα αποδώσει καρπούς αυτή η συνεργασία και θα το δούμε στην πορεία.
Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς που χωρίς αυτούς, τους 83 σε σύνολο, να μην μπορούσαμε να κάνουμε αρκετά πράγματα. Ακόμα είναι εδώ μαζί μας ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει πολλά στο Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο. Και αν δεν ήταν αυτός, ίσως αυτό το γήπεδο να μην ήταν όπως είναι τώρα. Αυτός είναι ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης. Οφείλουμε να του πούμε ένα ευχαριστώ. Αν δεν υπήρχε Επισκοπή και Δόξα Πλατανέ αυτός ο χώρος δεν θα υπήρχε. Φυσικά και με την πολύ μεγάλη βοήθεια και βούληση της Δημοτικής αρχής και τη σημαντική συμβολή της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.