ΣΥΡΙΖΑ – Πολιτική Γραμματεία: Έκτακτη συνεδρίαση στην Κουμουνδούρου

Ημερομηνία:

Στις 20:00 ορίστηκε να συνεδριάσουν εκτάκτως τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου – Διαψεύστηκε η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στο όργανο.

Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, που συνήλθε την περασμένη Τρίτη για να καταρτήσει τον οδικό χάρτη προς το έκτακτο συνέδριο και τις προεδρικές εκλογές, θα βρεθούν εκ νέου στην Κουμουνδούρου απόψε μετά από πρόσκληση της γραμματέως Ράνιας Σβίγκου.

Η συνεδρίαση ορίστηκε για τις 20:00, αλλά σε αυτήν δεν πρόκειται να βρεθεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Το περιβάλλον του τελευταίου διέψευσε ότι υπάρχει πιθανότητα επανεμφάνισής του στο καθοδηγητικό όργανο του κόμματος κι, όπως όλα δείχνουν, η τοποθέτησή του για τις εσωκομματικές εξελίξεις θα πάρει μια μικρή παράταση.

Τι θα κάνει ο Κασσελάκης
Βέβαια, δεν αποκλείεται τα μέλη που πρόσκεινται στον Στ. Κασσελάκη και προ διημέρου διαφώνησαν με την πλειοψηφία να θέσουν θέμα αντικαταστατικής εκτροπής, ζητώντας την επιστροφή του ως το έκτακτο συνέδριο. Είναι μια τάση που έχει κυριαρχήσει τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο των «νεοπροεδρικών» και των υπερασπιστών του με στόχο να μην αποστασιοποιηθεί στο ελάχιστο ο πρώην πρόεδρος από τα πράγματα και να έχει τον έλεγχο.

Οι ίδιοι μιλούν για «πραξικόπημα» και «πραξικοπηματίες», στηριζόμενοι σε νομικές αναλύσεις που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία 24ωρα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...

Αντιπρόεδρος του ΕΛΚ εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κωστής Χατζηδάκης στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού...

Διακρίθηκε με 11 βραβεία στα Sports Marketing...

Δυναμική ήταν η παρουσία του ΟΠΑΠ, για ακόμη μια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Στην Κομισιόν η έκθεση προόδου της Ελλάδας – Στο 3,2% το πρωτογενές πλεόνασμα το 2025

Το πρωτογενές αποτέλεσμα του κρατικού προϋπολογισμού, λαμβάνοντας υπόψη τα...