Με την ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, τιμήθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Ημερομηνία:

Τον Σταυρό των Αποστόλων Παύλου και Τίτου, ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης, απένειμε στον Κυριάκο Πιερρακάκη ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του υπουργού Οικονομικών στο νησί.

Το γεγονός γνωστοποίησε ο κ. Πιερρακάκης με ανάρτησή του Facebook, με την οποία ευχαριστεί «θερμά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο για την ύψιστη αυτή τιμή» σημειώνοντας πως με την προηγούμενη θητεία του ως υπουργός Παιδείας «εργάστηκα με γνώμονα τη βαθιά πεποίθηση ότι οι σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας πρέπει να εμπνέονται από την αρχή της συναλληλίας και της ειλικρινούς συνεργασίας» και διαβεβαιώνει ότι «με την ίδια προσήλωση θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος και από τον νέο μου ρόλο, ως υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών».

Συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών και Οικονομίας γράφει:

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι την Κρήτη ανακαλύπτω νέες πτυχές της ανεπιτήδευτης ομορφιάς της και της αυθεντικότητας των ανθρώπων της. Ένα νησί που συνδυάζει ιστορία, πολιτισμό, δυναμική οικονομία και έχει τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης.

Ο Σταυρός των Αποστόλων Παύλου και Τίτου είναι η ανώτατη διάκριση της Εκκλησίας της Κρήτης. Με μεγάλη συγκίνηση και ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ θερμά τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο για την ύψιστη αυτή τιμή.

Μέχρι πριν από λίγες ημέρες, ως αρμόδιος Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, εργάστηκα με γνώμονα τη βαθιά πεποίθηση ότι οι σχέσεις Πολιτείας και Εκκλησίας πρέπει να εμπνέονται από την αρχή της συναλληλίας και της ειλικρινούς συνεργασίας. Με την ίδια προσήλωση θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος και από τον νέο μου ρόλο, ως Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

ΟΠΕΚΕΠΕ: Eνοχοι 57 παραγωγοί από την Κρήτη...

Ενοχοι κρίθηκαν 57 κατηγορούμενοι από την Κρήτη, οι οποίοι...

Κοινή στάση των Δημάρχων του Νομού Λασιθίου...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη επιβεβαιώθηκε...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Eνοχοι 57 παραγωγοί από την Κρήτη...

Ενοχοι κρίθηκαν 57 κατηγορούμενοι από την Κρήτη, οι οποίοι...

Κοινή στάση των Δημάρχων του Νομού Λασιθίου...

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη επιβεβαιώθηκε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις βεβαιώσεις επιλεξιμότητας – Όλα τα κριτήρια

Τι προβλέπει η επιδότηση. Ξεκίνησε η διαδικασία έκδοσης της βεβαίωσης...

Λαμία: Ιστορική μέρα για τον ελληνικό στρατό – Ορκίστηκαν οι πρώτες γυναίκες εθελόντριες

Με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης μαχητή, θα μεταβούν στα...

Καλλιμάρμαρο: Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης με χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έθεσε σε εφαρμογή ένα εκτεταμένο...

ΟΠΕΚΕΠΕ: Eνοχοι 57 παραγωγοί από την Κρήτη για παράνομες επιδοτήσεις

Ενοχοι κρίθηκαν 57 κατηγορούμενοι από την Κρήτη, οι οποίοι...