ΥπΑΑΤ Λευτέρης Αυγενάκης: Υπερήφανος για την πρωτιά του Πανεπιστήμιου Κρήτης στην Ελλάδα και την παγκόσμια αναγνώρισή του.

Ημερομηνία:

Υπερήφανος δηλώνει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης για τη σπουδαία διεθνή αναγνώριση του Πανεπιστημίου Κρήτης, που για άλλη μια χρονιά καταλαμβάνει την πρώτη θέση στη Ελλάδα και παράλληλα βρίσκεται ανάμεσα στα 500 κορυφαία Πανεπιστήμια παγκοσμίως, σύμφωνα με την κατάταξη του Times Higher Education (THE) World University Rankings για το 2023. Επίτευγμα, που όμως αναφέρει ο ΥπΑΑΤ, καταδεικνύει το υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και το ερευνητικό πλούτο που παράγεται στη Κρήτη!

Ακόμα μία, σπουδαία αναγνώριση για το Πανεπιστήμιο Κρήτης!

▶️ Καταλαμβάνει την 279η θέση ως προς το ερευνητικό έργο και την 388η για τη μεταφορά τεχνογνωσίας, ανάμεσα σε περισσότερα από 1.750 Πανεπιστήμια παγκοσμίως.

✅ Στην πρώτη θέση μεταξύ των ελληνικών Πανεπιστημίων, μαζί με το ΕΚΠΑ.

🙏🏼 Επίτευγμα που μας γεμίζει υπερηφάνεια και καταδεικνύει την υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκή κοινότητα που στελεχώνει το Πανεπιστήμιο, αλλά και τον ερευνητικό πλούτο που παράγεται στο νησί μας!

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...

Ηράκλειο: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο...

Σταθερά στην κορυφή μεταξύ των 24 αεροδρομίων της ΥΠΑ...

«Ασφυξία» στα νοσοκομεία: Τουρισμός, υποστελέχωση και «εντέλλεσθε»...

Οι αντοχές του Εθνικού Συστήματος Υγείας δοκιμάζονται καθημερινά σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Μεγάλη μελέτη επιβεβαιώνει – Η Covid ενεργοποιεί κοιμισμένους ιούς στα κύτταρά μας

Ιοί που παραμένουν σε λανθάνουσα κατάσταση βρέθηκαν να ενεργοποιούνται...

Η ζάχαρη το πρώτο κομμάτι στο παζλ της Αλτσχάιμερ

Πώς προδιαθέτει τον οργανισμό μας για την εκδήλωση της...