10 Χρόνια Peskesi, 10 Χρόνια Κρήτη.

Ημερομηνία:

Στο Peskesi, η αγάπη για τη γη και την παράδοση αποτυπώνεται στην παραγωγή μοναδικών γαστρονομικών προϊόντων όπως ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, αποξηραμένα βότανα και άγρια χόρτα, τουρσιά, μαρμελάδες και προϊόντα φροντίδας όπως κεραλοιφές, βάματα και αρωματικά έλαια. Ένα τμήμα της παραγωγής μας μεταποιείται σε συσκευασμένα χειροποίητα προϊόντα, αντανακλώντας την προσήλωσή μας στην κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα.

Το 2017, το #Peskesi έθεσε ένα νέο ορόσημο στην κρητική γαστρονομία, καινοτομώντας με τη δημιουργία της λίστας “TOP 10 EVOO in Gastronomy”. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, επιλέγει κάθε χρόνο τα 10 κορυφαία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Κρήτης. Αυτά τα ελαιόλαδα παρουσιάζονται στη λίστα και συστήνονται στο κοινό μέσω food pairing και olive oil tasting, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Το αγρόκτημα μας είναι η πύλη σε έναν μαγικό τόπο, όπου η φύση μιλάει μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματά της. Με έναν περίπατο, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τα φρέσκα υλικά που θα μεταμορφώσουν τα πιάτα τους. Στο πέτρινο σπίτι του αγροκτήματος οι νοικοκυρές της περιοχής παρέα με το σεφ μας, μαγειρεύουν αυθεντικές κρητικές συνταγές, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της πιο υγιεινής διατροφής του κόσμου. Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε γευσιγνωσία ελαιολάδου, όπου μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τις λεπτές διαφορές εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων και τις θαυμαστές ιδιότητές τους.
https://www.facebook.com/peskesi

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Δικαστικές εξελίξεις στην Κρήτη για τη μοναστηριακή...

Ελεύθερος με εγγυοδοσία 50.000 ευρώ ο 49χρονος δικηγόρος Χανίων,...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυτή είναι η αιτία θανάτου του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

Σοκαριστική η εικόνα που παρουσίαζε το άψυχο σώμα του. Στην...

100 χρόνια ΟΦΗ: Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο

Κυκλοφόρησε το επετειακό μετάλλιο για τα 100 χρόνια του...

Αγρότες: «Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις» – Η απόφαση του συντονιστικού Νίκαιας εν όψει Σερρών

Την Πέμπτη συνεδριάζει στον Λευκώνα Σερρών η Πανελλαδική Επιτροπή...

Στεγαστικό: Όλο το σχέδιο για περισσότερα και φθηνότερα ενοικιαζόμενα σπίτια

Νέα δέσμη μέτρων που αναμένεται να υλοποιηθούν τους πρώτους...