10 Χρόνια Peskesi, 10 Χρόνια Κρήτη.

Στο Peskesi, η αγάπη για τη γη και την παράδοση αποτυπώνεται στην παραγωγή μοναδικών γαστρονομικών προϊόντων όπως ελαιόλαδο, βρώσιμες ελιές, αποξηραμένα βότανα και άγρια χόρτα, τουρσιά, μαρμελάδες και προϊόντα φροντίδας όπως κεραλοιφές, βάματα και αρωματικά έλαια. Ένα τμήμα της παραγωγής μας μεταποιείται σε συσκευασμένα χειροποίητα προϊόντα, αντανακλώντας την προσήλωσή μας στην κυκλική οικονομία και τη βιωσιμότητα.

Το 2017, το #Peskesi έθεσε ένα νέο ορόσημο στην κρητική γαστρονομία, καινοτομώντας με τη δημιουργία της λίστας “TOP 10 EVOO in Gastronomy”. Η εξειδικευμένη ομάδα μας, επιλέγει κάθε χρόνο τα 10 κορυφαία εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα της Κρήτης. Αυτά τα ελαιόλαδα παρουσιάζονται στη λίστα και συστήνονται στο κοινό μέσω food pairing και olive oil tasting, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας.

Το αγρόκτημα μας είναι η πύλη σε έναν μαγικό τόπο, όπου η φύση μιλάει μέσα από τις γεύσεις και τα αρώματά της. Με έναν περίπατο, οι επισκέπτες ανακαλύπτουν τα φρέσκα υλικά που θα μεταμορφώσουν τα πιάτα τους. Στο πέτρινο σπίτι του αγροκτήματος οι νοικοκυρές της περιοχής παρέα με το σεφ μας, μαγειρεύουν αυθεντικές κρητικές συνταγές, αποκαλύπτοντας τα μυστικά της πιο υγιεινής διατροφής του κόσμου. Παράλληλα, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε γευσιγνωσία ελαιολάδου, όπου μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τις λεπτές διαφορές εξαιρετικά παρθένων ελαιολάδων και τις θαυμαστές ιδιότητές τους.
https://www.facebook.com/peskesi

Τα σχόλια είναι κλειστά.