Ηράκλειο: 10 νέοι υποψήφιοι με τον Βασίλη Λαμπρινό

Ημερομηνία:

Με μια ομαδική φωτογραφία, γεμάτη χαμόγελα και αισιοδοξία ανακοίνωσαν ο Βασίλης Λαμπρινός και η Δύναμη Πολιτών 18 πολύ δυνατές υποψηφιότητες, με τον τρόπο που έχουν καθιερώσει, δηλαδή με ανάρτηση στο facebook.

Πρόκειται για τους νυν δημοτικούς συμβούλους της παράταξης οι οποίοι θα συμμετάσχουν και στις επικείμενες εκλογές στο πλευρό του Δημάρχου.

Και συγκεκριμένα είναι οι: Στέλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη, Μαρία Καναβάκη, Μυρωνία Πλερωνάκη, Αριστέα Πλεύρη, Νίκος Αγγελάκης, Γιάννης Αναστασάκης, Νεκτάριος Ανδρεαδάκης, Κώστας Βαρδαβάς, Γιώργος Βλαχάκης, Γιώργος Βουρεξάκης, Γιώργος Καραντινός, Μηνάς Καπετανάκης, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Γιάννης Ξυλούρης, Μαρίνος Παττακός, Γιώργος Τσαγκαράκης, Νίκος Φακουρέλης αλλά και ο Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος απουσίαζε δικαιολογημένα από την φωτογραφία.

Μετά και από αυτήν την ανακοίνωση , απομένουν ελάχιστες θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Δύναμης Πολιτών που δεν έχουν ανακοινωθεί και όπως λένε τα στελέχη της παράταξης, μέχρι την Κυριακή, αναμένονται εκπλήξεις.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο: Από τις διακοπές στο σκοπευτήριο με...

Οι Αρχές εξετάζουν το κινητό της και τις επαφές...

Με τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου συναντήθηκε η υπουργός...

Την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο...

Ηράκλειο: Από τις διακοπές στο σκοπευτήριο με...

Οι Αρχές εξετάζουν το κινητό της και τις επαφές...

Με τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου συναντήθηκε η υπουργός...

Την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που αφορούν στο χαρτοφυλάκιο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...