Στο 11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων ο Δήμος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου, στο «11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα και ντόπιους παραγωγούς.
Στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου συμμετέχουν αρκετοί παραγωγοί και τυποποιητές με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως, λάδι, κρασί, σταφίδες,, τυρί, μέλι, βότανα, παξιμάδι προσελκύοντας αρκετούς επισκέπτες και επαγγελματίες.
Κατά την επίσημη έναρξη του «11ου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης και Γρηγόρης Φασουλάκης είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν στο περίπτερο του Δήμου τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανιών, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο ΠΑΓΝΗ

Διήμερο δράσεων σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ. Με παρέμβαση στο ΠΑΓΝΗ,...

Ηράκλειο:Στου Φιλόσοφου η απλότητα είναι φιλοσοφία

Μια ταβέρνα με μεγάλη ιστορία στις Αρχάνες, ένα από...

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο ΠΑΓΝΗ

Διήμερο δράσεων σε Βενιζέλειο και ΠΑΓΝΗ. Με παρέμβαση στο ΠΑΓΝΗ,...

Ηράκλειο:Στου Φιλόσοφου η απλότητα είναι φιλοσοφία

Μια ταβέρνα με μεγάλη ιστορία στις Αρχάνες, ένα από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη την Κυριακή 11 Οκτωβρίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά...

Καρδιά και νεφρά στο ίδιο «θεραπευτικό πλάνο»

Για πρώτη φορά, η Ευρωπαϊκή Εταιρεία Καρδιολογίας (ESC), σε...