Στο 11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων ο Δήμος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου, στο «11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα και ντόπιους παραγωγούς.
Στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου συμμετέχουν αρκετοί παραγωγοί και τυποποιητές με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως, λάδι, κρασί, σταφίδες,, τυρί, μέλι, βότανα, παξιμάδι προσελκύοντας αρκετούς επισκέπτες και επαγγελματίες.
Κατά την επίσημη έναρξη του «11ου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης και Γρηγόρης Φασουλάκης είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν στο περίπτερο του Δήμου τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανιών, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Hράκλειο:Με αισιοδοξία και ευχές η κοπή της...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η ΔΕΠΑΝΑΛ πάνω από όλα είναι οι...

Ηράκλειο:Κοπή πίτας από την ΕΠΣΗ με Κονταρό...

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΗ αναφέρει: Την Τετάρτη 18...

Hράκλειο:Με αισιοδοξία και ευχές η κοπή της...

Αλέξης Καλοκαιρινός: Η ΔΕΠΑΝΑΛ πάνω από όλα είναι οι...

Ηράκλειο:Κοπή πίτας από την ΕΠΣΗ με Κονταρό...

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΣΗ αναφέρει: Την Τετάρτη 18...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related