Στο 11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων ο Δήμος Μαλεβιζίου

Ημερομηνία:

Με δικό του περίπτερο συμμετέχει ο Δήμος Μαλεβιζίου, στο «11ο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής», που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης, αναδεικνύοντας τοπικά προϊόντα και ντόπιους παραγωγούς.
Στο περίπτερο του Δήμου Μαλεβιζίου συμμετέχουν αρκετοί παραγωγοί και τυποποιητές με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα όπως, λάδι, κρασί, σταφίδες,, τυρί, μέλι, βότανα, παξιμάδι προσελκύοντας αρκετούς επισκέπτες και επαγγελματίες.
Κατά την επίσημη έναρξη του «11ου Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων σε Ξενοδοχεία και Δίκτυα Διανομής» ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και οι αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Περυσινάκης και Γρηγόρης Φασουλάκης είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν στο περίπτερο του Δήμου τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη καθώς και εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και των Επιμελητηρίων Ηρακλείου, Χανιών, Λασιθίου και Ρεθύμνου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Τη μνήμη των 23 εκτελεσθέντων στο Γωνιανό...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

« Οι Τέσσερις Εποχές του Θρόνου” από...

Στο Θραψανό 17 Αυγούστου η πρώτη παράσταση - Ακολουθούν...

Ηράκλειο:Τη μνήμη των 23 εκτελεσθέντων στο Γωνιανό...

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο...

« Οι Τέσσερις Εποχές του Θρόνου” από...

Στο Θραψανό 17 Αυγούστου η πρώτη παράσταση - Ακολουθούν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στο Ρέθυμνο

14 και 15 Αυγούστου 2026 Με λαμπρότητα και πάνδημη συμμετοχή...

16ετές Μνημόσυνο Ανθίμου Ρεθύμνης

16 Αυγούστου 2026 Το πρωί της Κυριακής, 16ης Αυγούστου 2026,...