1ο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ στο Ηράκλειο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Δίκτυο των Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ συνδιοργανώνει μαζί με τη Μονάδα Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – «Μñτις» του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης το 1ο Ετήσιο Συνέδριο των Μελών του. Το Συνέδριο ξεκίνησε σήμερα στο Ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθεί αύριο 7 Δεκεμβρίου 2024, με την υποστήριξη της Aegean.
Η δημιουργία του συνεργατικού Δικτύου ΜΕΤΕΧ, στοχεύει στην ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας (ΓΜΤ) των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, στην ανάπτυξη συνεργασιών και δράσεων προς όφελος της κοινωνίας και της Εθνικής οικονομίας.
Στο συνέδριο θα καλυφθούν, από ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύγχρονες θεματολογίες, όπως οι στρατηγικές κατοχύρωσης και αξιοποίησης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, η αξιοποίηση της έρευνας μέσω τεχνοβλαστών και αδειοδοτήσεων, δράσεις επιχειρηματικής επιτάχυνσης, καθώς και θέματα χρηματοδότησης δομών και προϊόντων καινοτομίας. Τέλος, θα διεξαχθεί ειδική συζήτηση για την αναπτυξιακή διάσταση του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
https://www.uoc.gr/metex-conference/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πυροβολισμοί σε χωριό του Ηρακλείου: Τραυματίας 24χρονος...

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Σκινιά του...

“Νίκος Καζαντζάκης”: Με αύξηση έκλεισε και ο...

Η αγορά του Ισραήλ κατέγραψε 624 αφίξεις και σύμφωνα...

Πυροβολισμοί σε χωριό του Ηρακλείου: Τραυματίας 24χρονος...

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Σκινιά του...

“Νίκος Καζαντζάκης”: Με αύξηση έκλεισε και ο...

Η αγορά του Ισραήλ κατέγραψε 624 αφίξεις και σύμφωνα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αγρότες: Επιστροφή στο ειδικό καθεστώς ΦΠΑ – Ποιοι απαλλάσσονται από πρόστιμα και δηλώσεις

Νέα ρύθμιση του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών δίνει τη...

Επαναπατρισμός θησαυρών: Επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιοκάπηλους

Στην Ελλάδα επέστρεψαν 26 αρχαία αντικείμενα που είχαν κατασχεθεί...

Ο Μανώλης Κονταρός μιλάει για τους απόδημους Κρήτες

Ο δημοφιλής Κρητικός καλλιτέχνης είναι ο καλεσμένος στο 7ο...