1ο Συνέδριο του Ελληνικού Δικτύου Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ στο Ηράκλειο με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Το Ελληνικό Δίκτυο των Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας – ΜΕΤΕΧ συνδιοργανώνει μαζί με τη Μονάδα Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – «Μñτις» του Πανεπιστημίου Κρήτης και την Περιφέρεια Κρήτης το 1ο Ετήσιο Συνέδριο των Μελών του. Το Συνέδριο ξεκίνησε σήμερα στο Ξενοδοχείο Galaxy στο Ηράκλειο Κρήτης και θα ολοκληρωθεί αύριο 7 Δεκεμβρίου 2024, με την υποστήριξη της Aegean.
Η δημιουργία του συνεργατικού Δικτύου ΜΕΤΕΧ, στοχεύει στην ενιαία αντιμετώπιση των θεμάτων που αντιμετωπίζουν τα Γραφεία Μεταφοράς Τεχνολογίας (ΓΜΤ) των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ερευνητικών Κέντρων της χώρας, στην ανάπτυξη συνεργασιών και δράσεων προς όφελος της κοινωνίας και της Εθνικής οικονομίας.
Στο συνέδριο θα καλυφθούν, από ειδικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σύγχρονες θεματολογίες, όπως οι στρατηγικές κατοχύρωσης και αξιοποίησης δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας, η αξιοποίηση της έρευνας μέσω τεχνοβλαστών και αδειοδοτήσεων, δράσεις επιχειρηματικής επιτάχυνσης, καθώς και θέματα χρηματοδότησης δομών και προϊόντων καινοτομίας. Τέλος, θα διεξαχθεί ειδική συζήτηση για την αναπτυξιακή διάσταση του οικοσυστήματος καινοτομίας στην Περιφέρεια Κρήτης.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου:
https://www.uoc.gr/metex-conference/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνεχίζεται η έκθεση «Ο πολυταξιδεμένος Δημήτριος Βικέλας»...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ως τις 30...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...

Συνεχίζεται η έκθεση «Ο πολυταξιδεμένος Δημήτριος Βικέλας»...

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό ως τις 30...

Το Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Γιάννη...

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά η εξόδιος...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

Εκκλησία Κρήτης: στα τέλη Ιανουαρίου η Σύνοδος για τη διπλή εκλογή Μητροπολιτών

Μια διαδικασία που διεξαχθεί αναπόφευκτα και με την ψήφο...

Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος – Τι αλλάζει και ποιοι κερδίζουν

Από το 2026 τίθενται σε εφαρμογή τα «πορτοκαλί» τιμολόγια...