Marina Tower: Ο πρώτος παραθαλάσσιος «πράσινος» ουρανοξύστης στη Μεσόγειο

Ημερομηνία:

Ο πρώτος «πράσινος» ουρανοξύστης στην Ελλάδα θα είναι σε λίγα χρόνια γεγονός. Το έργο που θα δεσπόζει στο Ελληνικό παρουσίασαν μέσα στην εβδομάδα τα στελέχη της Lamda Development. Το πρωτοποριακό κτίριο, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων πέντε ετών, θα έχει ύψος 200 μέτρων και θα διαθέτει 200 διαμερίσματα σε 45 ορόφους.

Το όραμα παίρνει σάρκα και οστά. Η Lamda Development παρουσίασε τα σχέδια του πρώτου «πράσινου» ουρανοξύστη στην Μαρίνα του Αγίου Κοσμά.

Ο Marina Tower θα είναι ένα υπόδειγμα βιώσιμου σχεδιασμού, ενσωματώνοντας τις βέλτιστες περιβαλλοντικές πρακτικές. Ανάμεσα στους ορόφους θα υπάρχει ένας πνεύμονας πρασίνου. Οι αρχιτέκτονες τον αποκαλούν κρεμαστό κήπο του ουρανού.

Ο ουρανοξύστης θα έχει ύψος 200 μέτρων από τη στάθμη της θάλασσας, θα διαθέτει 45 ορόφους και θα περιλαμβάνει περίπου 200 διαμερίσματα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το...

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...

Ο καύσωνας της Ευρώπης έρχεται στην Ελλάδα

Ακραίες οι συνθήκες στην Ευρώπη από τον μεγάλο σε...

Γιατί τελειώνουν Market Pass και επιδόματα; Το...

Τα κλειστά Στενά του Ορμούζ φέρνουν «μαύρες τρύπες» σε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ρέθυμνο:Το Εργατικό Κέντρο εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ...

Ηράκλειο:Συνελήφθη 47χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούμε ένταλμα σύλληψης

Σύλληψη ημεδαπού σε βάρος του οποίου εκκρεμούμε ένταλμα σύλληψης...