Δήμος Χερσονήσου:Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο Χερσονήσου μαθητών και εκπαιδευτικών του Erasmus+ στο Γυμνάσιο Γουβών

Σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Χερσονήσου, Γιάννης Σέγκος υποδέχτηκε τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα Erasmus+ με τίτλο: “Debating across Europe for life skills” στο οποίο συμμετέχει το Γυμνάσιο Γουβών ως εταίρος, καλωσορίζοντάς τους στο Δήμο Χερσονήσου, αναφέροντας αναλυτικά στοιχεία για την ευρύτερη περιοχή. Μεταξύ άλλων επισήμανε τη σημασία της ανταλλαγής μαθητών από όλη την Ευρώπη και τη γνωριμίας τους με άλλους πολιτισμούς, με διαφορετικές εμπειρίες. Η πρώτη αυτή συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και δημοτικού συμβούλου, Γιάννη Μηλάκη.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ το Γυμνάσιο Γουβών το χρονικό διάστημα 15 έως 19 Νοεμβρίου υποδέχεται αποστολές εκπαιδευτικών και μαθητών από την Ιταλία και την Πορτογαλία.
Συγκεκριμένα, σκοπός της επίσκεψής των ευρωπαϊκών αντιπροσωπειών είναι η πραγματοποίηση αγώνων επιχειρηματολογίας σε προεπιλεγμένα θέματα, αλλά και η προβολή στοιχείων του πολιτισμού της κάθε χώρας εταίρου, με έμφαση στα τοπικά χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια είναι κλειστά.