Κρήτη: Που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του χιονιά

Κρήτη: Που ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του χιονιά

Την απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης, αλλά και σε άλλες περιοχές, ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης.

Η απαγόρευσης αποφασίστηκε, όπως αναφέρει, «λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινόμενων και για την εξασφάλιση των ομαλών κυκλοφοριακών συνθηκών στο οδικό δίκτυο και την ασφάλεια των πολιτών».

Περιφερειακή Ενότητα Χανίων

Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σε μέρος του οδικού δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων από την 17:00 ώρα της 24.01.2022 και μέχρι νεοτέρας ως εξής:

-Επαρχιακή οδός Φουρνέ – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Ζούρβας.

-Επαρχιακή οδός Χανίων – Κοντοπούλων – Θερίσσου στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Θερίσσου έως την τοπική κοινότητα Δρακώνας Κεραμειών.

-Οδός Βασιλείου Πούλακα στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Περιβολίων έως την τοπική κοινότητα Θερίσσου.

-Επαρχιακή οδός Χανίων – Ομαλού στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Λάκκων έως Ομαλό.

-Επαρχιακή οδός Βρυσσών – Χώρας Σφακίων στο τμήμα από την τοπική κοινότητα Αλίκαμπου έως Χώρα Σφακίων.

-Παράκαμψης του επαρχιακής οδού Νεροκούρου – Μαλάξας μέσω Κέραμου προς Κοντόπουλα, σε όλο το μήκος της.

Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης

Θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των τριάμισι (3,5) τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων από την 22:00 ώρα της Δευτέρας (24.01.2022) έως και την 08:00 ώρα της Τρίτης (25.01.2022)

Σε όλο το τμήμα της Επαρχιακής Οδού 3 Ρεθύμνου-Αγίας Γαλήνης.

Από τη χιλιομετρική θέση 78 (περιοχή Πανόρμου Δήμου Μυλοποτάμου) έως την χιλιομετρική θέση 106 (όρια Νομών Ρεθύμνης –Ηρακλείου) του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης

Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου

Θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των τριάμισι (3,5) τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από την 22:00 ώρα της Δευτέρας (24.01.2022) έως και την 08:00 ώρα της Τρίτης (25.01.2022) επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων –Σητείας (ΒΟΑΚ), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 106 έως την χιλιομετρική θέση 127.

Επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 21 έως την χιλιομετρική θέση 49 καθώς και της Νέας Διάνοιξης Εθνικής Οδού από Αγία Βαρβάρα έως Αμπελούζο.

Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου

Θα ισχύσει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου όλων των φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του ενάμισι (1,5) τόνου και λοιπών βαρέων οχημάτων από την 22:00 ώρα της Δευτέρας 24.01.2022 έως και την 08:00 ώρα της Τρίτης 25.01.2022.

Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων. ertnews.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.