Ρεθυμνιακός | Η Φιέστα τίτλου των πρωταθλητών

Η φιέστα τίτλου του πρωταθλητή Ρεθυμνιακού

ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. / ΦΙΕΣΤΑΤΙΤΛΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΑΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑ «ΔΕΛΦΙΝΙΑ» ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΟΠΗ – ΠΛΟΥΣΙΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ» ΩΣ ΕΠΙΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ «TOUR» ΜΕ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ» ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Φωτιά στα Σαββατόβραδα…

 

Αυτό το απόγευμα που εξελίχθηκε και σε ένα θερμά πανηγυρικό βράδυ τους ανήκε ολοκληρωτικά. Εξάλλου η απονομή του τροπαίου ήταν απλά η επιβράβευση της διοργανώτριας αρχής σε μια ομάδα που πέτυχε ένα απίστευτο, όσο και ιδιαίτερα δύσκολο να επαναληφθεί κατόρθωμα. Για τους απόλυτους πρωταγωνιστές, τον Ανδρέα Τσουπάκη, τους συνεργάτες του Γιώργο Φραγκιαδουλάκη και Άκη Τζαγκαράκη και φυσικά τα «παιδιά» τους, τους ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού μας το 2ωρο της Σοχώρας αλλά και ότι ακολούθησε και φυσικά ουδείς χρονικά μέτρησε σε χρονική διάρκεια ήταν για εκείνους ο δικαιωματικός πανηγυρισμός της προσπάθειας τους που ξεκίνησε από την κανονική διάρκεια της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και συνεχίστηκε στα play off όπου τα «δελφίνια» με το απόλυτο 8 στα 8 σε νίκες πέτυχαν μια εντυπωσιακή ανατροπή σε δεδομένα και προγνωστικά και κατάκτησαν τον τίτλο στην συγκεκριμένη διοργάνωση μετά από 14 χρόνια.
Έπειτα από αγώνες επίδειξης όλων των τμημάτων υποδομής μας στον τάπητα της Σοχώρας, όλοι όσοι βρέθηκαν στην εξέδρα του γηπέδου του περιφερειακού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, ανάμεσα σε παίκτες που διαχρονικά «υπηρέτησαν» την φανέλα των ΕΑΡ – Ρεθυμνιακού και την φετινή ομάδα των «κυανόλευκων», που κατέκτησαν το πρωτάθλημα και διεκδικούν ακόμη το κύπελλο Ερασιτεχνών, αλλά και την άνοδο τους στην Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ που ξεκινούν το ερχόμενο Σάββατο 28/4.

Φυσικά κανείς δεν θυμάται το σκορ, όμως πολύ περισσότερο στην μνήμη όλων έμειναν οι προσπάθειες εκατέρωθεν που πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και αποτέλεσαν το καλύτερο προεόρτιο για ότι θα ακολουθούσε. Και αυτό ήταν το κύπελλο του πρωταθλητή στα χέρια του «κάπτεν» του Ιστορικού Κώστα Γεωργούλη και στην συνέχεια αντικείμενο θαυμασμού, αλλά και αφορμή για ξέφρενους πανηγυρισμούς, «tour» με το διώροφο λεωφορείο στο μεγαλύτερο μέρος της «πόλης των γραμμάτων και τεχνών».
Την χαρά του Ρεθυμνακού μας «μοιράστηκαν» τιμώντας με την παρουσία τους ο Γενικός Ιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου πατήρ Νικόλαος Νικηφόρος, ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Μανώλης Χνάρης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ρεθύμνου κα Μαρία Λιονή, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ. Μιχάλης Βάμβουκας, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Δημήτρης Λελεδάκης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Μιχάλης Σαρρής. Την απονομή του επιβλητικού επάθλου και των μεταλλίων, από πλευράς ΕΠΣΡ έκαναν ο πρόεδρος της κ. Τίτος Χνάρης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Μικτών Ομάδων κ. Νίκος Μαρκουλιδάκης, το μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Κουργιαντάκης, το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας ΕΠΣΡ κ. Κυριάκος Δελήμπασης και ο Ρεθυμνιώτης δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σκουντής, οι οποίοι και πραγματοποίησαν και τις απονομές των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή στους παίκτες της ομάδας μας.
Παρόντες στις απονομές αυτές προσφέροντας και εκείνοι το χειροκρότημά τους ήταν και οι παλαίμαχοι της ΈΑΡ-Ρεθυμνιακός Ξηράκης, Βουράκης, Καλαιτζιδάκης, Δεληγιαννάκης, Ζούμπας, Μπουλιός, Δημούδης, Σερβιλάκης και από κοντά ο ιστορικός γενικός αρχηγός Νίκος Βροντάκης, που λίγα λεπτά πριν είχαν θυμηθεί κάτι από τα παλιά και έδωσαν το δικό τους «χρώμα» στην φιέστα, μαθαίνοντας τους νέους πολλά από εκείνα που ως ταλέντο είχαν κατατάξει την ΕΑΡ σε μια υπολογίσιμη και ανταγωνιστική επαρχιακή δύναμη του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.