49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή: Αλλαγή ομιλητή στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση της δεύτερης μέρας

Το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή δίνει ραντεβού στα Χανιά στις 8 και 9 Σεπτέμβρη, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, όπου θα πραγματοποιηθούν οι κεντρικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ στο νομό.
«Με το ΚΚΕ για το Σοσιαλισμό, για να “γενούνε τα σκοτάδια λάμψη”». Αυτό είναι το σύνθημα του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, εμπνευσμένο από το ποίημα “Όπως ο Κερέμ” του μεγάλου Τούρκου κομμουνιστή ποιητή Ναζίμ Χικμέτ, που φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τον θάνατό του: «Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε εμείς, πώς θα γενούνε τα σκοτάδια λάμψη;».
Αντί για τον Κύριλλο Παπασταύρου, το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
Οι συνολικές δραστηριότητες έχουν ως εξής:
Παρασκευή 8/9:
Ώρα προσέλευσης 19:00.
• Ξενάγηση στο χώρο και ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΣΤΕΚΙΑ των ΝΕΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

• Συναυλία με το συγκρότημα ‘’Εναλλασσόμενη Τάση’’

• Μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη από τους καλλιτέχνες Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη, Βασίλη Λέκκα. Επιμέλεια Μανώλης Ανδρουλιδάκης.
Σάββατο 9/9:
Ώρα προσέλευσης 19:00.
• Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Θοδωρή Κωτσαντή Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.
• Μεγάλη Συναυλία με την Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Στο χώρο του Φεστιβάλ θα λειτουργούν, έκθεση αφιερωμένη στα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», γωνιά για τους φίλους του «Κόκκινου Αερόστατου» και παιδότοπος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.