Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στον Καράβολα ο Χάρης Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου ΔΗ.Κ.Ε.Η. στον Καράβολα, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

«Ένα φεστιβάλ για το περιβάλλον, την οικολογία και την κυκλική οικονομία που είχα την χαρά να συμμετέχω ενεργά στο ξεκίνημά του, το 2018, έγινε θεσμός και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα 3ήμερο δράσεων για όλη την οικογένεια που συγκεντρώνει την διαδραστικότητα και την εκπαίδευση, την ευαισθητοποίηση και την ψυχαγωγία. Για μια σημαντική εκδήλωση που βάζει το δικό της λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης και αλλαγής των συνηθειών μας, με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές της Ομάδας Heraklion Eco Voice που έδωσαν για μια ακόμη χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό, στους φορείς της Αυτοδιοίκησης που στηρίζουν τη δράση, στις εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν, σε όλους όσοι βοήθησαν στη φετινή διοργάνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η Κυριακή 5 Ιουνίου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αξίζει όλοι να επισκεφτούμε τον Καράβολα!».

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Δήμος Ηρακλείου: Στα 19 ευρώ σχεδιάζεται να...

Σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των φοιτητών που σπουδάζουν...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο Πρόγραμμα...

Η Allwyn Hellas παρουσιάζει ένα νέο δυναμικό πρόγραμμα επαγγελματικής...

Δήμος Ηρακλείου: Στα 19 ευρώ σχεδιάζεται να...

Σε μια νέα πρωτοβουλία στήριξης των φοιτητών που σπουδάζουν...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αλκοόλ χωρίς «φρένο» για τους ανηλίκους στην Κρήτη – Τι δείχνουν τα στοιχεία

Τέσσερις στους δέκα 16χρονους καταναλώνουν πέντε ή περισσότερα ποτά...

Ο «αόρατος» εχθρός της όρασης

Συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης γλαυκώματος και καταρράκτη. Η ατμοσφαιρική...

Αγωνία για 14χρονο ΑμεΑ στο Ηράκλειο: Φέρεται να κατάπιε κάλτσα κατά τη διαδρομή προς το σχολείο

Σοβαρά ερωτήματα γύρω από τις συνθήκες μεταφοράς μαθητών ΑμεΑ...

Άγχος πριν από ομιλία σε κόσμο; 5 τρόποι να το «γυρίσετε» υπέρ σας

Μια παρουσίαση στη δουλειά, μια ομιλία σε μια εκδήλωση...