Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας στον Καράβολα ο Χάρης Μαμουλάκης

Ημερομηνία:

Στο 5ο Φεστιβάλ Αστικής Οικολογίας που διοργανώνει η εθελοντική ομάδα Heraklion Eco Voice με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Ηρακλείου ΔΗ.Κ.Ε.Η. στον Καράβολα, βρέθηκε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης.

«Ένα φεστιβάλ για το περιβάλλον, την οικολογία και την κυκλική οικονομία που είχα την χαρά να συμμετέχω ενεργά στο ξεκίνημά του, το 2018, έγινε θεσμός και συνεχίζει δυναμικά μέχρι και σήμερα. Πρόκειται για ένα 3ήμερο δράσεων για όλη την οικογένεια που συγκεντρώνει την διαδραστικότητα και την εκπαίδευση, την ευαισθητοποίηση και την ψυχαγωγία. Για μια σημαντική εκδήλωση που βάζει το δικό της λιθαράκι στην κοινή προσπάθεια ενίσχυσης της περιβαλλοντικής συνείδησης και αλλαγής των συνηθειών μας, με απώτερο σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές της Ομάδας Heraklion Eco Voice που έδωσαν για μια ακόμη χρονιά τον καλύτερό τους εαυτό, στους φορείς της Αυτοδιοίκησης που στηρίζουν τη δράση, στις εθελοντικές ομάδες που συμμετέχουν, σε όλους όσοι βοήθησαν στη φετινή διοργάνωση. Αυτό το Σαββατοκύριακο, όπου η Κυριακή 5 Ιουνίου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, αξίζει όλοι να επισκεφτούμε τον Καράβολα!».

 

 

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...

Διπλή χαρά για τις δίδυμες Δημοκρατία (Τίνα)...

Μαζί σε όλα, μαζί και στην δύσκολη περίοδο των...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 24 εκατομμύρια ευρώ...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Κρητική Εστία προσφέρει στέγη σε φοιτητές που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες

Σε ανακοίνωσή του, το Φιλανθρωπικό-Πνευματικό Ίδρυμα «ΚΡΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ» για...

ΥΠΑΑΤ: Επιστρέφουν στο Μητρώο Αγροτών οι συνταξιούχοι αναπηρίας – Υπεγράφη η νέα εγκύκλιος

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχωρά στην αποκατάσταση...

Έκτακτο επίδομα ενοικίου έως 1.600€ για 50.000 δημόσιους λειτουργούς – Χωρίς εισοδηματικά κριτήρια

Το ποσό είναι ακατάσχετο και αφορολόγητο. Μια σημαντική οικονομική ελάφρυνση...